CDM: mest- en ammoniakbeleid stokt

De doelen van het Nederlandse mest- en ammoniakbeleid zijn nog niet gerealiseerd. De laatste 10 jaar zijn er weinig vorderingen gemaakt in het reduceren van de uitstoot van stikstof en fosfaat naar de omgeving. Dat meldt de Commissie Deskundigen Meststoffenwet (CDM) in een vandaag gepubliceerd advies aan het Ministerie van Economische Zaken (EZ).

Deel dit topic

Reacties

+1
Pluto
Nog geen drie weken geleden kwam naar buiten dat alle onderzoeken die als basis dienden voor de ammoniak en mestwetgeving niet meer bestonden of waren vernietigd . Van Dam heeft dit zelf aan de kamer meegedeeld.
Deskundige onderzoek commissie die niet eens bestaat!!!.

« Terug naar discussielijst

Deel ook jouw kennis en inzicht

Hebben de thema's advies , melkvee , stikstof , fosfaat , uitstoot , meststoffenwet en ammoniakbeleid geen geheimen voor jou? Dan kunnen we jouw kennis en inzicht goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste reactie naar boven borrelt.. Jouw kennis en inzicht m.b.t. de melkveehouderij kunnen deze site nét dat beetje beter maken. Maak ook een (gratis) account aan!

REACTIES
1
DEELNEMERS
1
WEERGAVES
340