Illustratie van: Rutger de Eicher man

Boer zonder opvolger gezocht !

Beste lezers,

Vanuit onze filmopleiding hebben wij de opdracht gekregen om als afstudeerproject een documentaire te maken.Ons idee is om deze documentaire te maken over het huidige probleem dat er aan de gang is met de boeren zonder opvolger.

Graag zouden wij een boer een aantal dagen willen volgen.In deze docu willen wij laten zien hoe lastig het is voor deze boer om hun bedrijf, hun levenswerk zomaar op te geven. Als boer in deze situatie lijkt ons dat de vraag 'was dit allemaal voor niets?' een rol speelt in hun dagelijks bestaan.

Nu zijn wij zijn op zoek naar een alleenstaande boer het liefst een wat oudere boer die graag zijn verhaal kwijt wil, of die wij kunnen volgen in de zoektocht naar een opvolger.

Hopelijk kunt u ons verder helpen.

Met vriendelijke groeten,

Daan Priem & Anna Visser

Deel dit topic

« Terug naar discussielijst

Deel ook jouw kennis en inzicht

Hebben de thema's documentaire , boer , opvolger en gezocht geen geheimen voor jou? Dan kunnen we jouw kennis en inzicht goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste reactie naar boven borrelt.. Jouw kennis en inzicht m.b.t. de melkveehouderij kunnen deze site nét dat beetje beter maken. Maak ook een (gratis) account aan!

REACTIES
0
DEELNEMERS
0
WEERGAVES
598