Prijsstijging zuivel nog niet tot staan gebracht

ZuivelNL noteert deze week opnieuwe hogere prijzen. Het gaat om stijgingen van enkele procenten. Boter en melkpoeder voor veevoer stegen niet in prijs. Het effect van de EU interventie is onduidelijk.

Deel dit topic

Reacties

+1
Cornelis
Lekkere kop. Net of het niet omhoog mag.
dorpsrandhoeve
@Cornelis Ach Cornelis, ze gunnen ons geen betere tijden. Enkel over verlies kunnen ze schrijven.
Freriks
@dorpsrandhoeve nog afgezien van het feit dat boeren de luxe van een goede melkprijs slecht kunnen verdragen. Beginnen ze te klagen over belasting en gaan ze speculeren over prijs van fosfaat en grond en zo 😉
+1
jan is hobbyboer
Quote Reactie van @Freriks:
ze speculeren over prijs van fosfaat en grond en zo

Prima toch, zijn geen kinderen maar ondernemers, de hoef je niet tegen zichzelf te beschermen. Zoals al vaker gezegd, grondprijs kan me niet hoog genoeg worden. Fosfaatgedoe hetzelfde. Geloof er alleen geen bal van dat die laatste duur gaan worden.
+1
weurding
@Cornelis des te hoger de mp wordt des te minder pijn als ie een beetje zakt 😉

« Terug naar discussielijst

Deel ook jouw kennis en inzicht

Hebben de thema's onduidelijk , melkpoeder , melkvee , veevoer , zuivel , boter , interventie , zuivelnl en europese unie geen geheimen voor jou? Dan kunnen we jouw kennis en inzicht goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste reactie naar boven borrelt.. Jouw kennis en inzicht m.b.t. de melkveehouderij kunnen deze site nét dat beetje beter maken. Maak ook een (gratis) account aan!

REACTIES
5
DEELNEMERS
5
WEERGAVES
1.347