‘Franse Fairtrade’ slaat aan bij Franse consument

Naast de traditionele fairtrade, dat een eerlijke prijs garandeert voor kleine ondernemers in ontwikkelingslanden, bestaat in Frankrijk ook een nieuwe fairtrade-variant. Franse consumenten kunnen Franse producten kopen om de Franse boer te ondersteunen. In 2014 kwamen de eerste ‘made in France’-producten op de markt, inmiddels is dat aantal gegroeid tot ruim 1150 verschillende producten.

Deel dit topic

Reacties

+2
IJsseldelta
En in het overgeregelde Nederland mag het niet van "Brussel"!!?? Laat de Fransen maar lopen, die staan tenminste voor hun eigen produkt. Kunnen ze hier nog wat van leren.

« Terug naar discussielijst

Deel ook jouw kennis en inzicht

Hebben de thema's frankrijk , kopen , melkvee , boer , fairtrade en 2014 geen geheimen voor jou? Dan kunnen we jouw kennis en inzicht goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste reactie naar boven borrelt.. Jouw kennis en inzicht m.b.t. de melkveehouderij kunnen deze site nét dat beetje beter maken. Maak ook een (gratis) account aan!

REACTIES
1
DEELNEMERS
1
WEERGAVES
221