Brussel wil boeren snel concurrerender maken

De Europese Commissie wil snel aan de slag met de aanbevelingen van de Agricultural Markets Task Force (onder leiding van Cees Veerman).

Deel dit topic

Reacties

weurding
Hadden we nog een jaartje rond 25 cent moeten hebben 😞
spotmelker
Jaja, op naar het volgende 'Brussels' plafond 😁
+4
jan is hobbyboer
Don't worry, concurrentie binnen communistische setting stelt niet zoveel voor. Betekend alleen dat ze wat kunstmatige markten creëren waarbij hun vriendjes verder mogen boeren en de rest op moeten hoepelen. Net zoals tijdens het quotumtijdperk. Bank keek altijd meest naar instelling van de melkveehouder, als ie maar bereid was knoeperhard te werken voor een hongerloon (incl. dat van z'n vrouw) dan kon ie wel krediet krijgen en werd ie ondernemer genoemd. Liefst moest het familiekapitaal ook zo snel mogelijk liquide gemaakt worden (grond omwisselen voor quotum en stenen). Dat gaat dus nu dus weer gebeuren.
George
Quote Reactie van @jan is hobbyboer:
Dat gaat dus nu dus weer gebeuren

Pik in tis winter!
vrije boeren
Ook maar met kali rechten beginnen
Vevo
@vrije boeren sssssssssttttt
Pluto
Dit systeem werkt alleen zolang er honger is in de wereld, Het is dus de bedoeling om dit in stand te houden anders valt de marktwerking weg ??. De handel is hier belangrijker dan de producent en consument samen !!.
achterhoeker2
Dit is de zoveelste windvaan uit europa ,horen we niks meer van.
+1
jordi 1455
Ondertussen heeft Brussel nog een heel wat milieu regels in petto voor ons. En wou Brussel niet zo nodig TTIP, CETA en het verdrag met het door en door corrupte Oekriane waar de boer er eerder op achteruit gaat dan beter op wordt. Maar ja die corrupte bende in Brussel kan het niets schelen.

« Terug naar discussielijst

Deel ook jouw kennis en inzicht

Hebben de thema's melkvee , europese commissie en brussel geen geheimen voor jou? Dan kunnen we jouw kennis en inzicht goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste reactie naar boven borrelt.. Jouw kennis en inzicht m.b.t. de melkveehouderij kunnen deze site nét dat beetje beter maken. Maak ook een (gratis) account aan!

REACTIES
9
DEELNEMERS
9
WEERGAVES
1.331