John Deere 7290R van caseboy

John Deere 7290R

caseboy
Foto van een John Deere 7290R, trekhaak afgebroken

Reacties

6530JD
Van de kipper?😂
caseboy
@6530JD nee, die van de trekker, en is geen kipper, bodemketting
6530JD
Oke, is geen beste reclame voor johndeere
+1
mdoornekamp
@6530JD die zogenaamde gekeurde moderne trekhaken zijn gewoon veel te licht. Vanmiddag nog een Case Optum bekeken. Die heeft het zelfde kipper knobbel houdertje als een 100 pk.
+1
6530JD
@mdoornekamp worden die niet getest dan?... vroeger zat er toch een degelijke trekhaak onder.
mdoornekamp
@6530JD wordt vast wel getest. En dan staat er 3 ton op het typeplaatje. Dat kan ie dan waarschijnlijk net hebben. Maar de praktijk is vaak anders........
hobbyboer
@mdoornekamp "de praktijk" haha, zijn er genoeg die met trekkertjes van 80-100 pk boven de 5 ton oplegdruk uitkomen. Dat wordt nog wat met kentekens apk e.d. als ze echt alle regels gaan toepassen. Ben benieuwt hoe dat gaat gebeuren
930triplemaaier
@mdoornekamp bedoel je dan dat ze dan de hele snel verstel slee eraf trekken?
mdoornekamp
@930triplemaaier nee de slee zelf blijft wel hangen. Maar de knobbel hangt alleen in de slee net als een boventrekhaak .
maikwolsink
Heeft niels hem iets te vol geblazen?
doe hem de groeten van mij
caseboy
@maikwolsink ja ik denk 't
Zal ik doen
gerben
Het probleem is dat het in canada nomaal is om zulke wagens an de zwaailat aan te koppelen en dat die dan ongv ee halve meter achter de trekker zit. kipper knobbels kennen ze daar niet, als je ze een kogel trekhaak laat zien verklaren ze je voor gek.
+1
930triplemaaier
@gerben klopt wel wat je zegt maar die zwaaihaken zijn wel ietwat dikker maar ideaal is het nog steeds niet. en wat de kogeltrekhaken betreft dat begint nu toch wel wat te veranderen. Wil je echt een hufterproof trekhaak dan moet je gaan voor de scraper uitvoering
caseboy
@gerben deze trekkers hebben ook knobbels, alleen de knobbels zijn gemonteerd op zwaaihaken
Rocco1
Een situatie ver(re) van IDEA(A)L........... (grapje)
ljdekker
Zeker ook nog zo`n mooie gebogen John Deere zwaaihaak er aan?? die knappen al af als je er naar kijkt.
930triplemaaier
@ljdekker niet alleen jd heeft ze
ljdekker
IN Nederland worden ook veel trekhaken zelf gemaakt door mechanisatiebedrijven omdat af fabriek vaak te licht spul geleverd wordt. Probleem is alleen dat als er wat gebeurd je troubles krijgt met de verzekering.
mdoornekamp
@ljdekker zo zit het precies.

TractorFan kan jouw hulp goed gebruiken

Op TractorFan helpen gebruikers elkaar met het oplossen van technische vragen met betrekking tot John Deere. Ook staan er nu al 154 foto's van de John Deere 7290R. Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste reactie naar boven borrelt.. Met jouw kennis en inzicht kunnen we ook deze site nét dat beetje beter maken. Help je mee? Maak dan ook een (gratis) account aan!

REACTIES
7
PUNTEN
11
WEERGAVES
95
MEER FOTO'S
MEER INFORMATIE