Ford Meerdere van danny_ford

Ford Meerdere

danny_ford
De 5610 met de vicon hark en de 5000 met compar voermengwagen naast elkaar.

Reacties

Deur324
Mooi man, lekker dikke banden ook op alle twee de trekkers, hoeveel koeien melken jullie eigenlijk, en hoeveel hectare hebben jullie dan, omdat je toch met deze twee trekkers alles moet maaien en schudden enzo
danny_ford
We hebben 60 koeien en 60 hectare grond, maar hebben behalve deze twee trekkers ook een ford 7000, een nh m100, een nh 8360, een ferrari t93, een mf 240 en een ford 5000 met slootmachine erop.
Deur324
Oke, mag je op 60 hectare land niet meer als 60 koeien houden?
danny_ford
Jawel, maar we hebben niet meer ruimte in de stal dan voor 60 koeien
Deur324
Oke, wel zonde vindt ik altijd, dan heb je het land maar dan heb je het aantal stalplekker niet dat is wel jammer, want dan zou je door kunnen groeien naar bijvoorbeeld 100 koeien of meer
danny_ford
Maar op een deel van die 60 hectare verbouwen we ook gewassen zoals tarwe, gerst, mais luzerne en voederbieten
Deur324
Oke op die manier, kan je tegenwoordig niet beter op een deel van die 60 hectare niet alleen mais verbouwen en de rest gewoon kopen of is dat niet goedkoper?
danny_ford
Dat weet ik niet, maar op deze manier kunnen we voor ons eigen koeienvoer zorgen.

TractorFan kan jouw hulp goed gebruiken

Op TractorFan helpen gebruikers elkaar met het oplossen van technische vragen met betrekking tot Ford. Ook staan er nu al 1501 foto's van de Ford Meerdere. Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste reactie naar boven borrelt.. Met jouw kennis en inzicht kunnen we ook deze site nét dat beetje beter maken. Help je mee? Maak dan ook een (gratis) account aan!

REACTIES
8
PUNTEN
0
WEERGAVES
7
MEER FOTO'S
MEER INFORMATIE