Paus TSL 855 van JD6930

Paus TSL 855

JD6930
Foto van een Paus TSL 855, bezig met poseren, 27-04-2011.

Reacties

-sjonnie-
Mooi dinkie wel
steyrcvt6160
Dan had ik toch een ahlmann gekocht die zijn sterker als dees dinger
-sjonnie-
Voor een boer is dees mesgien tog goedkoper en wendbaarder
JD6930
@-sjonnie-

Ja, misschien zijn die Ahlmann shovels sterker, deze zijn anders toch ook sterk genoeg, de prijs is ook niet zo min volgens mij. Je moet een aardig bedrijfje hebben om zo'n Paus aan te kunnen schaffen.
haasjeRens
Er zijn tog al verschillende ahlmann's ingerolen op paus loader zijn sterker en logischer als een ahlmann zeggen ze
SkarphofJDFan
Ik heb ervaring met bijde merken maar ze werken bijden even goed hoor. alleen heeft de Paus als grote voordeel dat je een tele giek hebt (heeft Ahlmann ookwel maar die is veel zwaarder i.v.m. over roosters rijden).
-sjonnie-
@SkarphofJDFan

ja das waar, ahlmann is veeel zwaarder en soms ook groter als een paus
JD6930
Quote @-sjonnie-:
@SkarphofJDFan

ja das waar, ahlmann is veeel zwaarder en soms ook groter als een paus

Beetje late reactie, maar bij Ahlmann zit het hem ook veel in de breedte denk. Die zijn best robuust! Paus shovels zijn smal, veel mensen zeggen ook dat dat Paus ook wendbaarder maakt.

Inmiddels zijn hebben ze ook deels een make-over uiterlijk en verder een totale vernieuwing innerlijk(en ook buitenhuis, zoals de assen etc.) gehad afgelopen jaar. Sinds 2014 zijn er nieuwe modellen op de markt die aan de aller strengste emmisie eisen voldoen. Toch moet ik echt zeggen dat ik een pluimpje dacht te zien, een keer bij het starten van een 2014 model Paus door iemand anders. En dat was geen waterdamp pluimpje!
JD6930
Hier de vervanger van de TSL 855, ook een fototje van de SL 7.7 om ook de achterkant te kunnen laten zien(let er niet op dat er geen lampen achter aan de cabine hangen bij de SL 7.7, is een shovel van de fabriek en de lampen is vast een van de vele opties, dat de ene een donker chassis heeft en de ander een lichtgekleurd komt door de keuze van de Kok voor donker in dit geval, de lichte kleur is de echte Paus kleur).

TractorFan kan jouw hulp goed gebruiken

Op TractorFan helpen gebruikers elkaar met het oplossen van technische vragen met betrekking tot Paus. Ook staan er nu al 16 foto's van de Paus TSL 855. Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste reactie naar boven borrelt.. Met jouw kennis en inzicht kunnen we ook deze site nét dat beetje beter maken. Help je mee? Maak dan ook een (gratis) account aan!

REACTIES
9
PUNTEN
0
WEERGAVES
14
MEER FOTO'S
MEER INFORMATIE