New Holland 8260 van NH-Ford

New Holland 8260

NH-Ford
Maandag nog even met een huurtank gereden, kon eigen op grasland door.
wim-same
@NH-Ford maandag kon het nog. Nu weer even wachten op drog weer.

Reacties

CaseCS130
En, wat vind je er van?
+1
NH-Ford
@CaseCS130 Goed, dit was dan op bouwland met 4 mtr cultivator. Is bijna geen verschil met onze 7 kuuber en 3 mtr.
Viel me ook alles mee wat gewicht en trekkracht ie nodig heeft op werk.
Voor lange afstanden is wegligging van tandem wel top 😉
CaseCS130
@NH-Ford oké, ja daar kan ik me wel in vinden. Op de weg is een tandem inderdaad duidelijk fijner. Hebben jullie ook veen als bouwland? Of is dat allemaal zandgrond. Je hoort wel eens dat je op veen niet met zo'n tank kan rijden, maar bij ons gaat dat juist hartstikke goed.
+1
NH-Ford
@CaseCS130 Bouwland is allemaal zand.
Qua formaat en banden lijkt me dit een ideale tank voor ons, moeten hem ook maar is keer huren voor grasland. Ideaal om zo met eigen trekker en land te testen.
Je bedoeld dat bouwland op veen niet zou willen?
CaseCS130
@NH-Ford werd wel gezegd dat zo'n tank op veen te zwaar trekt omdat je als het ware telkens bergop moet rijden omdat het veen voor je uit golft.
+1
NH-Ford
@CaseCS130 Dat geloof ik ook wel, ma nu hebt we 750/22.5. Geloof dat 4x een mooie 42" ja zo makkelijk rolt, ook dat bergje op in het veen.

TractorFan kan jouw hulp goed gebruiken

Op TractorFan helpen gebruikers elkaar met het oplossen van technische vragen met betrekking tot New Holland. Ook staan er nu al 159 foto's van de New Holland 8260. Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste reactie naar boven borrelt.. Met jouw kennis en inzicht kunnen we ook deze site nét dat beetje beter maken. Help je mee? Maak dan ook een (gratis) account aan!

REACTIES
1
PUNTEN
28
WEERGAVES
6
MEER FOTO'S
MEER INFORMATIE