Valtra A104 van BEboer

Valtra A104

BEboer
Foto van een Valtra A104 in januari verschillende bomen geknot paar weken bezig geweest om alles te kleinen en naar huis te brengen. 2w geleden gehakselt maar toch veel kleine takjes in het gras. Dus de hark aangehangen en alles naar de kant gedrukt liep verrassend goed 😅 wou dit snel afronden dat alles onder de 💩 kan...
BEboer

(klik om te vergroten)

(klik om te vergroten)

Reacties

valmet 605
Blijft mooi modelletje. Goed bezig. Jij had toch af en toe ook ruzie met de versnellingsbak?
BEboer
@valmet 605 heeft op 1200 uur groot onderhoud gehad en sinds dien schakelt hij slecht of NT als hij koud staat of bij koud weer. Erna gaat wel beter, mss te dikke olie ofzo 🤷 heeft nu 1950 a 2000uur dus na de zomer terug binnendoen voor groot onderhoud en laten nakijken? Zit ook een ouderwetse versnellingsbak in dus mss verwacht ik te veel 😂
BEboer
@valmet 605 heeft op 1200 uur groot onderhoud gehad en sinds dien schakelt hij slecht of NT als hij koud staat of bij koud weer. Erna gaat wel beter, mss te dikke olie ofzo 🤷 heeft nu 1950 a 2000uur dus na de zomer terug binnendoen voor groot onderhoud en laten nakijken? Zit ook een ouderwetse versnellingsbak in dus mss verwacht ik te veel 😂 bij jullie iets gelijkaardigs van problemen of loopt alles soepel?
valmet 605
@BEboer het is een bokkige bak. Wat mij overkwam was dat ik te zwaar wegreed in de D. Toen sloeg die af omdat die naar D3 schakelde.

TractorFan kan jouw hulp goed gebruiken

Op TractorFan helpen gebruikers elkaar met het oplossen van technische vragen met betrekking tot Valtra. Ook staan er nu al 76 foto's van de Valtra A104. Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste reactie naar boven borrelt.. Met jouw kennis en inzicht kunnen we ook deze site nÊt dat beetje beter maken. Help je mee? Maak dan ook een (gratis) account aan!

REACTIES
2
PUNTEN
6
WEERGAVES
20
MEER FOTO'S
MEER INFORMATIE