New Holland TS 115 van johndeere6230

New Holland TS 115

johndeere6230
Foto van een New Holland TS 115, mooie winterklusjes, over de vorst heen knotwilgen snoeien en snipperen op een perceel in een griend. Goed aankleden en dan is het goed te doen, heerlijk weer.

Reacties

+3
johndeere6230
.

(klik om te vergroten)

Snippers langs de weg kippen zodat ze kunnen worden opgeknepen met de vrachtwagen

(klik om te vergroten)

Fris zat s morgens met -6
MartenH
Snipperaar in de hef en daar de kipper weer aan? Vind ik met mijn tandem kipper te spannend maar misschien valt het mee?
+1
johndeere6230
@MartenH

Jazeker, hoezo zou het te spannend zijn? Met een enkelasser van dezelfde lengte komt het er meer op aan. Gaat prima, deint alleen wat meer op de weg.
+1
a3vandiejen
Mooie foto.
+3
GerbertXL
Heel geen verkeerd werk met deze temperaturen als je jezelf maar niet te druk maakt, anders ben je al snel nat van het zweet .
+2
Towaberg
Leuk werken zo, mooi span 👌

TractorFan kan jouw hulp goed gebruiken

Op TractorFan helpen gebruikers elkaar met het oplossen van technische vragen met betrekking tot New Holland. Ook staan er nu al 1151 foto's van de New Holland TS 115. Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste reactie naar boven borrelt.. Met jouw kennis en inzicht kunnen we ook deze site nét dat beetje beter maken. Help je mee? Maak dan ook een (gratis) account aan!

REACTIES
5
PUNTEN
22
WEERGAVES
29
MEER FOTO'S
MEER INFORMATIE