Ahlmann AZ 10 van Fendt926Driver

Ahlmann AZ 10

Fendt926Driver
Foto van een Ahlmann AZ 10 de plek waar het lager uitgeknapt was verder uitgedraaid op lokatie en weer ingelast en daarna weer op preciese passing uitgedraaid.
De chef werkplaats van de dealer wou er niet eens mee op lokatie komen. We moesten de shovel maar brengen op de dieplader.
Deze zzp er waar mijn zoon soms helpt komt zondags even op de koffie en eet patat mee en we hebben het buiten in de openlucht gerepareerd. Hij moest toch nog even oefenen met een ander las apparaat er achter. En mijn zoon leert nu ook direct hoe het apparaat werkt
Zinvolle zondag besteding

Reacties

+1
WaterDeutzer
'Zinvolle zondag besteding'. Mooi toch, combi werken en catering.πŸ‘ŒπŸ»πŸ‘ŒπŸ»
schluterman
Toch prachtig dat het zo geregeld kan worden
+1
Fast Eddy
Dan zie dat zo`n kottermachine wel een goede investering is voor die man. Hier schieten de eenmans reparatie en constructie bedrijven ook als paddenstoelen uit de grond. Dus markt is er zeker voor.
+1
arnold-arentze
@Fast Eddy Hier in de buurt zit er een zzp’er die heeft er al 10 jaar veel werk mee. Is ook ideaal zo op locatie reparerenπŸ‘Œ
+1
Fast Eddy
@arnold-arentze

Hier net zo. pennenenbussen.nl zit hier vlakbij die doet dit werk al meer dan 20 jaar op locatie. Hij heeft het zo druk dat andere bedrijven ook deze diensten zijn gaan leveren.
+1
caseboy
Prachtig werk dat mobiel kotteren.

TractorFan kan jouw hulp goed gebruiken

Op TractorFan helpen gebruikers elkaar met het oplossen van technische vragen met betrekking tot Ahlmann. Ook staan er nu al 251 foto's van de Ahlmann AZ 10. Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste reactie naar boven borrelt.. Met jouw kennis en inzicht kunnen we ook deze site nΓ©t dat beetje beter maken. Help je mee? Maak dan ook een (gratis) account aan!

REACTIES
4
PUNTEN
33
WEERGAVES
26
MEER FOTO'S
MEER INFORMATIE