John Deere 6175R van joozt

John Deere 6175R

joozt
Foto van een John Deere 6175R. Vandaag een begin gemaakt met het zaaien van de groenbemester na de mais. Loopt tot nu toe vlekkeloos met de nieuwe combinatie!

Reacties

+2
2850Johndeere6R
Mooie foto hoor, netjes 👌 spatzuiver spulletje 👍
MaxxuM4ever
Beste kipper, is dat een VGM LK22 met flinke opzet Schotten erop?
joozt
@MaxxuM4ever Dat heb jij goed gezien! Machtige kieper alleen helaas met een starre tandem.
Fendt926Driver
Quote Reactie van @joozt:
Machtige kieper alleen helaas met een starre tandem

Hoorde altijd dat ccm machtig zwaar is.
Hoeze dan nog opzet schotten er bijop?
bartjuh
@Fendt926Driver schotten erbij op betekend niet automatisch dat hij tot de rand vol moet.. Misschien rijden ze er ook snijmais mee🤷‍♂️
joozt
@Fendt926Driver zoals @bartjuh zegt wordt hier vooral snijmais mee gereden. Daarna worden de kiepers ingezet voor o.a. korrelmais en CCM. Zijn 22 tons kiepers dus kunnen wel wat hebben. Zonder de opzetschotten krijg je er geen 22 ton korrels in.
guus hiddink
Mooi eindje knappen om de kippers op te halen😅 Andre op de molen?
joozt
@guus hiddink och als je al eens een goed half uur rijdt en het verkeer een beetje mee hebt… jazeker André op de molen, altijd gezellig!
+1
JD 6110
Mooi span en foto 👌👏

TractorFan kan jouw hulp goed gebruiken

Op TractorFan helpen gebruikers elkaar met het oplossen van technische vragen met betrekking tot John Deere. Ook staan er nu al 525 foto's van de John Deere 6175R. Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste reactie naar boven borrelt.. Met jouw kennis en inzicht kunnen we ook deze site nét dat beetje beter maken. Help je mee? Maak dan ook een (gratis) account aan!

REACTIES
4
PUNTEN
28
WEERGAVES
16
MEER FOTO'S
MEER INFORMATIE