Fendt 712 van Ruben-Wind

Fendt 712

Ruben-Wind
Foto van een Fendt 712. 1e klusje op Duitse bodem voor deze trekker. Liep er mooi voor, hebben de smalle achterbanden toch nog een voordeel😜

Reacties

arjanvw
Trekker omgeruild?
+1
Ruben-Wind
@arjanvw ja 409 en 308 weg, 308 kwamen dikke kosten aan (bak remmen koppeling) en 409 had 5000 uur meer als deze.
arjanvw
@Ruben-Wind Dan heb je een mooie ruil! Dit is nog een hele mooie met nog relatief weinig uren (8000?). Wist trouwens ook niet eens dat je nog een 409 had..🙈 Veel plezier ermee!
Ruben-Wind
@arjanvw bedankt! 409 liep ook eigenlijk altijd bij m’n oom op het bedrijf in Nederland. Denk dat die hier hoogstens 200 uur gemaakt heeft in die 3 jaar. Deze hier wel wat vaker komen aangezien de John deere altijd voor de mengwagen staat. Trekker heeft 6500 uur gelopen, bouwjaar 2007 zo zie je ze niet veel meer.
arjanvw
@Ruben-Wind daar moet je idd net tegenaan lopen en dan de kans snel pakken! Daar kunnen jullie nog jaren plezier van hebben!

TractorFan kan jouw hulp goed gebruiken

Op TractorFan helpen gebruikers elkaar met het oplossen van technische vragen met betrekking tot Fendt. Ook staan er nu al 1598 foto's van de Fendt 712. Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste reactie naar boven borrelt.. Met jouw kennis en inzicht kunnen we ook deze site nét dat beetje beter maken. Help je mee? Maak dan ook een (gratis) account aan!

REACTIES
1
PUNTEN
20
WEERGAVES
16
MEER FOTO'S
MEER INFORMATIE