MB Trac Onbekend van walker1

MB Trac Onbekend

walker1
Foto van een MB Trac Onbekend

Reacties

+1
walker1
Vandaag zien staan tussen de 2ehands vrachtwagens bij TopTrucks in Tilburg. Volgens papier op raam van 1975, maar type nr stond er niet op. Zo te al wel een keer redelijk beroerd opnieuw gespoten.
+1
jordi 1455
+1
SJB533
700, herkenbaar aan de naven

Advertentie even gezocht
toptrucks.nl/nl/machines/…
+1
jordi 1455
@SJB533 De Foto van de serienummer plaat zegt 65/70
+1
walker1
@SJB533 @jordi 1455 1377 draaiuren, daar zal nog wel een 2 voor moeten denk ik zo.
Het is verder wel een werkende en complete trekker en als die bosbouwspullen bij de prijs inbegrepen zijn, vind ik de vraagprijs nog niet eens zo gek. Puur economisch gezien wel veel te duur natuurlijk, maar ja MB trac is een echt liefhebbersmerk en er is vast nog wel wat te onderhandelen over die prijs.
jordi 1455
@walker1 Sommige MB Trac's gaan wel eens weg voor meer dan een ton.
walker1
@jordi 1455 Ja daarom dat ik al schreef dat ik de prijs nog niet eens zo gek vind. Bovendien hoort die bosbouwlier er ook bij, die is niet heel oud en ziet er op de foto's erg goed uit,

TractorFan kan jouw hulp goed gebruiken

Op TractorFan helpen gebruikers elkaar met het oplossen van technische vragen met betrekking tot MB Trac. Ook staan er nu al 52 foto's van de MB Trac Onbekend. Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste reactie naar boven borrelt.. Met jouw kennis en inzicht kunnen we ook deze site nét dat beetje beter maken. Help je mee? Maak dan ook een (gratis) account aan!

REACTIES
3
PUNTEN
11
WEERGAVES
0
MEER FOTO'S
MEER INFORMATIE