Fiat 450 van stijn-de-bock

Fiat 450

stijn-de-bock
Ergens onderweg vandaag, even gestopt voor een korte babbel en een paar foto's.,de man erkende me direct en 1 minuut later wist ik ook dat ik nog al met hem gesproken had,een gepensioneerde boer,arbeider met een prachtige hobby. De moeite waard om heel eventjes voor te stoppen.

Reacties

+8
stijn-de-bock
Mooie hobby

(klik om te vergroten)

(klik om te vergroten)

En lekkere frietjes 🍟🍟🍟
+4
Rondeutz06
Prachtig mooi
+3
stijn-de-bock
@Rondeutz06 als voorproefje voor komend weekend kan dit wel tellen
+3
Rondeutz06
@stijn-de-bock het wordt een druk weekend als ik het goed begrijp. Bij jullie activiteiten, in Oudewater maΓ―s hakselen en bij ons een toertocht. Nu maar hopen op beter weer dan afgelopen weekend
+3
Svendt28
Knappe foto, alsook de combinatie ! Oldtimer's in actie op het veld, is altijd genieten! πŸ‘Œ
+2
Towaberg
Prachtige foto’s Stijn πŸ‘Œ
+2
stijn-de-bock
@Towaberg ik vind persoonlijk een van mijn beste ooit,vooral omdat dit het mooiste is wat je met zo'n trekker kan doen,en ook wel een beetje omdat de aardappelen er lekker uitzien.πŸ˜…
+2
Towaberg
@stijn-de-bock dat zou ik ook nog wel eens willen doen πŸ˜‰
stijn-de-bock
@Towaberg ik ook,ik heb daar toffe herinneringen aan,ook aan het daarna met de hand oprapen van de aardappelen, de boer zijn jongste dochter was 10 jaar ouder dan mezelf en die hielp ook mee. als ik zo'n rooier zie denk ik dus aan een wilde boerendochter .
+1
newholland-
@stijn-de-bock een vos verliest wel zijn haar maar niet zijn strekenπŸ€”πŸ˜Š

TractorFan kan jouw hulp goed gebruiken

Op TractorFan helpen gebruikers elkaar met het oplossen van technische vragen met betrekking tot Fiat. Ook staan er nu al 579 foto's van de Fiat 450. Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste reactie naar boven borrelt.. Met jouw kennis en inzicht kunnen we ook deze site nΓ©t dat beetje beter maken. Help je mee? Maak dan ook een (gratis) account aan!

REACTIES
4
PUNTEN
24
WEERGAVES
18
MEER FOTO'S
MEER INFORMATIE