Krone Prototype van tommy6610

Krone Prototype

tommy6610
Foto van een Krone big X. Kwam een filmpje tegen met een prototype krone drieasser hakselaar. Bedoeling minder bodemdruk? instagram.com/reel/CistUYZLfOH/…=

Reacties

jammermaarhelaas
Quote Reactie van @tommy6610:
minder bodemdruk

Misschien evenveel, maar dan wel met een veel grotere hakselcapaciteit gezien de straal uit de pijp.
XC 70
Dat is tegen 20 km/u hakselen zo te zien , moet je al genoeg karren hebben en kunnen volgen aan de kuil
+1
Jotke
@XC 70

Iets voor de grotere bedrijven in Duitsland enz dus waar ze ook met meerdere op de kuil staan.
nhrijder
@Jotke dan moet je als nog een hele vloot aan wagens en al hebben... Als je dat filmpje ziet zit die wagen haast binnen een minuut vol op een groot stuk met fatsoenlijke Mais t kan ook te veel van t goede zijn
Loeideutz
@nhrijder Er zijn plekken in de wereld waar dat minder interessant is. Waar lengte, breedte of hoogte van het materiaal minder een probleem is. In Europa zul je dit niet gauw zien.
Jotke
@nhrijder

Dat is zeker zo maar ik geloof wel dat dit soort machines mocht er nog wat over blijven van de agrarische sector in NL ook in NL aan de gang kunnen.
+1
Jotke
Apart ding!

Benieuwd wat dit wordt!

TractorFan kan jouw hulp goed gebruiken

Op TractorFan helpen gebruikers elkaar met het oplossen van technische vragen met betrekking tot Krone. Ook staan er nu al 32 foto's van de Krone Prototype. Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste reactie naar boven borrelt.. Met jouw kennis en inzicht kunnen we ook deze site nét dat beetje beter maken. Help je mee? Maak dan ook een (gratis) account aan!

REACTIES
3
PUNTEN
13
WEERGAVES
2.324
MEER FOTO'S
MEER INFORMATIE