John Deere 6215R van wotan2

John Deere 6215R

wotan2
Foto van een John Deere 6215R vandaag echt in de maïs. Om er ff in te komen bij de buren aan het helpen. Donderdag gaat de mijne er aan.

Reacties

Fendt926Driver
Best wel een mooi systeem dat je samen met een paar buren de gras en mais aan de kuil rijdt.
En alleen een hakselaar met chauffeur nodig bent.
Heb je ook nog het gevoel dat je er wat mee bespaard?

Zijn die franse buren (boeren) ook zo dat er tussen de middag er ruim wijn genuttigd en gegeten wordt?
wotan2
@Fendt926Driver ik denk dat als je alles telt, het weinig uitmaakt/ je voor weinig aan het werk bent per uur.
Het heeft zijn voors en zijn tegens.
Voor: minder hoge rekening van de loonwerker, een heel team dat blijft tot de kuil onder het plastic zit, en vooral niet te vergeten het sociale aspect.
Tegen: je bent dagen niet veel op je bedrijf, dit gaat alleen als iemand anders de tent thuis overeind houd. Hogere brandstof kosten, meer slijtage van de machines.
BEboer
@wotan2 en is de loonwerker dan voorzien op boeren die de mais nt zelf afvoeren?
wotan2
@BEboer enkele karren heeft hij wel, van mooie kippers tot oude grote mestverspreiders met verhoogde schotten. Probleem is eerder het mannetje erop. Maar hij heeft ook nog een aantal boeren achter de hand, die met hun eigen span mee komen rijden, als ze tijd hebben. Kijk bij mijn foto’s van vorig jaar, alles waar geen Fendt voor stond is ingevlogen.

TractorFan kan jouw hulp goed gebruiken

Op TractorFan helpen gebruikers elkaar met het oplossen van technische vragen met betrekking tot John Deere. Ook staan er nu al 676 foto's van de John Deere 6215R. Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste reactie naar boven borrelt.. Met jouw kennis en inzicht kunnen we ook deze site nét dat beetje beter maken. Help je mee? Maak dan ook een (gratis) account aan!

REACTIES
1
PUNTEN
14
WEERGAVES
20
MEER FOTO'S
MEER INFORMATIE