New Holland W 80 TC van J asper

New Holland W 80 TC

J asper
Foto van een New Holland W 80 TC

Reacties

+1
Baltus_steyr
Creabea, maar dit werkt ook wel magnefiek ofniet? Alleen een ronde buis onder aan de zandschuif?
J asper
@Baltus_steyr Mijn va zijn creatie.

Klopt, hier hebben we al verschrikkelijk veel plezier en tijdwinst door gehad. Klopt een ronde buis er onder en een heel stuk verlengt. Maar vooral ook een heel stuk verstevigd want komt wel een stuk meer kracht op zo.
Baltus_steyr
@J asper ja dat zal wel, en als je netjes werkt dan ben je de batse ook niet nodig??
Dat er krachten op komen geloof ik best. Kan de shovel hem goed baas? is nog een beste breedte in een keer. Onze schuif is zon 75 cm breed maar soms heeft de shovel daar nog wel eens moeite mee. En vooral nu het zo droog is is het zand ook zo hard op de kuil!
J asper
@Baltus_steyr Klopt, wil best zonder schep. Maar meestal doe ik het laatste randje even snel in paar minuten netjes recht maken met schep dat je kleed net zo ver als zand naar achteren kan trekken. Is wel breed maar hij staat altijd scheef en je werkt dus altijd met de punt. Hem recht zetten werkt niet want je kuil is ook nooit vlak. Eerst de riggel naar achteren drukken. Dan scheef een keer daar links en rechts vegen zoals op de foto en je bent klaar en hebt zand er schoon af.
+1
J asper
@Baltus_steyr zonder schep

(klik om te vergroten)

zettelmeyer
@J asper hier net zo alleen nu met droogte lukt het nie helemaal..... grond dan zo kneiter hard. En bij sleufsilo altijd paar schep weg pakken langs muur
J asper
@zettelmeyer Ik druk het harde eerst kapot dan geen last van.

TractorFan kan jouw hulp goed gebruiken

Op TractorFan helpen gebruikers elkaar met het oplossen van technische vragen met betrekking tot New Holland. Ook staan er nu al 33 foto's van de New Holland W 80 TC. Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste reactie naar boven borrelt.. Met jouw kennis en inzicht kunnen we ook deze site nét dat beetje beter maken. Help je mee? Maak dan ook een (gratis) account aan!

REACTIES
1
PUNTEN
10
WEERGAVES
667
MEER FOTO'S
MEER INFORMATIE