Schlüter Compact 950 TV van MMaarten

Schlüter Compact 950 TV

MMaarten
Met vier vrienden organiseren we voor de derde maal een Retro Oogstdag. Een oogstdag waarbij we mais hakselen, voederbieten rooien en mais dorsen met allemaal oldtimer machines. Ik ben één van de vier musketiers, maar een andere musketier die in het voorjaar toch wel heel wat werk heeft verzet op ons oogstterrein was toch wel TF lid @Schluterfan . Het is dan ook op hun terrein dat deze oogstdag doorgaat.
Deze foto van de Schlüter Compact 950 TV dateert van wanneer het veld voor de voederbieten klaar gelegd wordt. Simon doet dit met zijn knap gerestaureerde trekker, die uitgerust is met een VDW bandenpakker en een VDW triltandcultivator.
Met evenveel enthousiasme kijken wij al uit naar 25 september 2022 wanneer de tientallen oldtimer hakselaars en maiskarren de velden gaan betreden in Aalter.

Op onze website vind je meer informatie over ons gebeuren die dag: retro-oogstdag.be/

Reacties

+4
1046
Staat genoteerd
+3
a3vandiejen
Schitterend, prachtig dat jullie dat doen.
steyrlanzboy
Mooi

TractorFan kan jouw hulp goed gebruiken

Op TractorFan helpen gebruikers elkaar met het oplossen van technische vragen met betrekking tot Schlüter. Ook staan er nu al 95 foto's van de Schlüter Compact 950 TV. Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste reactie naar boven borrelt.. Met jouw kennis en inzicht kunnen we ook deze site nét dat beetje beter maken. Help je mee? Maak dan ook een (gratis) account aan!

REACTIES
3
PUNTEN
37
WEERGAVES
24
MEER FOTO'S
MEER INFORMATIE