John Deere 5055E van JoramH

John Deere 5055E

JoramH
Foto van een John Deere 5055E. Vandaag twee stagelopers uit ethiopiie. Deze boer melkt 15 koeien. Rijd voor het eerst met gps 😄

Reacties

+1
Mooi 😃👌
+4
2850Johndeere6R
Barre gaander💪💪🏿
+3
Jotke
15... dat dat nog kan! Je blijft je verbazen over Afrika!

Net zoiets als dat ze daar blijkbaar op veel plekken nog geen digitaal banksysteem kennen. Dus ook geen bankrekeningen hebben. Kun je je hier toch niet meer voorstellen zoiets?

Blijkbaar moet een Argentijnse kakmadam, woonachtig in adellijke kringen dat daar gaan regelen dat ze dat daar wel krijgen...
+7
JoramH
Mijn andere stageloper heeft 25 koeien. 17 man personeel. Arbeid kost 45€/maand. Vruchtbare grond 50€ pacht per jaar. Melkprijs 1€/kg.
+2
rommert14
@JoramH poah dat kan wel uit
+2
Terwisscha
@JoramH 45 euro per personeelslid neem ik aan anders is het wel heel goedkope arbeid.
En er gaat nog veel met de hand neem ik aan? Kennen ze mechanisatie wel?
+4
WaterDeutzer
Quote Reactie van @JoramH:
Melkprijs 1€/kg.

Als deze opsomming de landelijke media haalt, is het stikstofprobleem (of wat er van is) in 1 klap voorbij! Half agrarisch Nederland emigreert op slag naar Ethiopië.
+1
steyrlanzboy
Mooi
+1
Rondeutz06
Doen deze mannen een opleiding in Nederland?
+3
JoramH
@Rondeutz06 Studiereis van twee weken. Meewerken en ervaren is echter veel leuker en leerzamer dan vanaf de voergang kijken.
+3
Ritchie
Bijzonder land! Ethiopië heeft behoorlijk wat vruchtbare grond dacht ik. Gaan inmiddels ook best wat migranten die kant op. Heineken heeft er een tijdje terug ook een fabriek geopend.

Oplopende spanningen in het land maken het alleen niet meer zo veilig van wat ik er van mee heb gekregen.
+4
deJong
Hee ik heb vandaag ook 2 soedanezen of soedanners langs gehad uit datgroepje. Grappig joh. Had ik even een foto moeten maken toen ze het kuilen aan het bewonderen waren😄

TractorFan kan jouw hulp goed gebruiken

Op TractorFan helpen gebruikers elkaar met het oplossen van technische vragen met betrekking tot John Deere. Ook staan er nu al 64 foto's van de John Deere 5055E. Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste reactie naar boven borrelt.. Met jouw kennis en inzicht kunnen we ook deze site nét dat beetje beter maken. Help je mee? Maak dan ook een (gratis) account aan!

REACTIES
8
PUNTEN
38
WEERGAVES
1.832
MEER FOTO'S
MEER INFORMATIE