Fendt 412 van J asper

Fendt 412

J asper
Foto van een Fendt 412, vrachtje vers gras kruiden mengsel halen

Reacties

+2
cb6520
Wordt je ook al bioboer😜
+5
J asper
@cb6520 Onkruid bestaat toch niet meer tegen woordig, je noemt het kruiden en je hoort er weer helemaal bij😜🙈
Baltus_steyr
Het lijkt haast wel lucerne....Van wie heb je deze mengsel?
J asper
Havera 3 van lg
+1
Baltus_steyr
@J asper owe dan kom ik op 100 procent thimothee uit... Hoe bevalt deze kruidenrijk mengsel? En dan de vraag...doen de koeien het er beter op..? Ik heb hier een halve bunder kruidenrijk van Pure graze! Koeien willen er erg graag op weiden, en ik heb het idee dat ze er nog meer melk van geven ook!
+1
J asper
@Baltus_steyr Ik ben blij dat het op is, en hoop dat er de volgende snee alleen nog grasklaver staat. Die "kruiden" is zomermelde enzo. Gaan geen onkruid zaaien 🙈 gras klaver doen ze het heel goed op.
Baltus_steyr
@J asper kruid en ON kruid zijn toch wel 2 verschillende. En ik ervaar hier met de KRUIDENmengsel van pure graze totaal geen onkruid!!! Het is een andere manier van werken maar ik zie er wel heil in. Wel stapsgewijs en met kleine stapjes. Het mengsel wat jij hebt gebruikt ken ik niet. Waarom heb je het uberhoudt gezaaid?
J asper
@Baltus_steyr Pinken waren er wel blij mee 😅(met de restjes)

TractorFan kan jouw hulp goed gebruiken

Op TractorFan helpen gebruikers elkaar met het oplossen van technische vragen met betrekking tot Fendt. Ook staan er nu al 2731 foto's van de Fendt 412. Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste reactie naar boven borrelt.. Met jouw kennis en inzicht kunnen we ook deze site nÊt dat beetje beter maken. Help je mee? Maak dan ook een (gratis) account aan!

REACTIES
3
PUNTEN
18
WEERGAVES
11
MEER FOTO'S
MEER INFORMATIE