Rivierra Casalis Pers van sybren

Rivierra Casalis Pers

sybren
Foto van een Rivierra Casalis Pers, eerste snede aan kant, de mest ligt op het land. Nu lekker aan de klus, hydraulische in verstek er op bouwen en pick-up hydraulisch maken.

Reacties

+3
WaterDeutzer
Ziet er nog best gaaf uit die pers. Als het de 1e lak is heeft ie weinig hooi of stro voor z'n gebid gehad. Hoe oud ie ie?
+2
Rondeutz06
@WaterDeutzer de pick up zal wel eens gereviseerd zijn waarschijnlijk anders heeft hij inderdaad weinig balen op de teller
+3
sybren
Ik heb geen idee hoeveel hij heeft gedaan, maar de pick-up is idd nog superstrak.
Nul ruimte op de curve.
Ik kocht dit ding verleden jaar van iemand die meer met john deere had dan met rivierre casalis. Deze pers had een klapper gemaakt in het perskanaal, na revisie kon ik nog net in september een 200 pak slaan. Deze machine draait zo gruwelijk lekker, is een feestje om mee te persen. Neemt het fijne korte hooi ook brandschoon mee.
Dus nu de puntjes op de i zetten.
+2
Massey 2705
Ik heb nog nooit van dit merk gehoord.. maar het ziet er degelijk uit... succes er mee !👍

TractorFan kan jouw hulp goed gebruiken

Op TractorFan helpen gebruikers elkaar met het oplossen van technische vragen met betrekking tot Rivierra Casalis. Ook staan er nu al 36 foto's van de Rivierra Casalis Pers. Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste reactie naar boven borrelt.. Met jouw kennis en inzicht kunnen we ook deze site nét dat beetje beter maken. Help je mee? Maak dan ook een (gratis) account aan!

REACTIES
3
PUNTEN
21
WEERGAVES
8
MEER FOTO'S
MEER INFORMATIE