Geen  van zettelmeyer

Geen

zettelmeyer
Kortere route nemen met de shovel langs de silo wand. Meter omhoog en hier weer schuin naar beneden. Dit durf ik met de giant van de jongveelocatie niet....

Reacties

+1
Wij hebben al zat uitgespookt met onze giant, maar het kan verrekkes veel hebben🙈
+1
casepowers
Vreemd verhaal... Denk dat er meer giant en vergelijkbare merken onder de boeren draait dan knikmops.
Fast Eddy
@casepowers

Dat weet ik wel zeker. Maar onbekend maakt onbemind. Een Knikmops tilt meer en is stabieler. Gevolg daarvan is dat de laadhoogte lager is en er zit geen snelgang op.
+1
johndeere6230
Quote Reactie van @Fast Eddy:
de laadhoogte lager is en er zit geen snelgang op.

Dat is vaak op en rond het erf geen probleem, vind het ook mooie shoveltjes die knikmops.
@johndeere6230 nou, onze giant kan toch nooit hoog genoeg, 6 balen stro van 70cm gaat nu precies als je de bovenste 2 tegelijk pakt. En een minishovel kan ook nooit genoeg tillen, dat zijn dingen die je altijd houdt met een shoveltje, maar groter kan ook niet, dan kunnen we nergens meer in komen.
+1
johndeere6230
Quote Reactie van @Deutz-Fahr-Rijder:
onze giant kan toch nooit hoog genoeg

Dat hou je toch, al komt die 6 m hoog 😅

Alleen jullie hebben ook nog een voorlader, dus heb je die hoogte, vaak, niet perse nodig. Maarja, als die met alledaags werk altijd te laag/ te licht is, dan is het een ander verhaal 😅
+2
@johndeere6230 klopt, voor zwaar of hoog werk hebben we de voorlader. Maar de mini is zo handig he... ik wilde er alleen mee aangeven dat ik het wat te kort door de bocht vind om te zeggen dat je op het erf geen hefhoogte en rijsnelheid nodig hebt.

TractorFan kan jouw hulp goed gebruiken

Op TractorFan helpen gebruikers elkaar met het oplossen van technische vragen met betrekking tot Geen. Ook staan er nu al 1894 foto's van de Geen . Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste reactie naar boven borrelt.. Met jouw kennis en inzicht kunnen we ook deze site nÊt dat beetje beter maken. Help je mee? Maak dan ook een (gratis) account aan!

REACTIES
2
PUNTEN
7
WEERGAVES
12
MEER FOTO'S
MEER INFORMATIE