John Deere 9630 van catfan55

John Deere 9630

catfan55
Foto van een John Deere 9630, kreeg telefoon, ik zit vast, je krijgt me er met een 8R wel uit, “just a little tug backwards”

Door mijn jaren lange ervaring in de recovery wereld door op de bank thuis “high way thru hell” te kijken wist ik wel dat het met een 8R niet ging gebeuren 😂😂 gelukkig had de klant zn 25 tons rups kraan vlak bij staan, dus met toestemming die maar even er naartoe gerupst

Reacties

+3
catfan55
En even voor de duidelijkheid, hij was aan het schijveneggen toen hij vast reed, hij heeft hem daarna opgeklapt omdat hij dacht dat hij er uit kon komen, toen hij eenmaal begon met opklappen zakte de protill tot het frame weg, daarna toch nog even proberen met de trekker en toen was het helemaal verloren.
+1
Massey 2705
De chauffeur stond er bij en keek er naar ! Maar het lijkt toch aardig droog er om heen ? Maar de vorst onder de grond zal nog niet helemaal weg zijn , en het boven laagje zacht houden !
Fendt926Driver
Maar met een 25 tons rupskraan is dit ook nog weleen gevaarlijk klusje.
Die dingen zijn zo verdomd sterk dat je ook nog wel een keer wat krom trekt voordat je het eruit hebt.
Of heb je met de bak eerst wat ruimte gemaakt in de modder?
En dan toch achterwaarts eruit?
+2
hermanjohndeere
Het eerste wat feitsma tegen mij zij: Don’t you dare to get stuck 😂 toen ik vervolgens klaar was met het stuk duurde het een uur voor hij de telefoon op nam. Was bang dat ik vast zat 😂😂

TractorFan kan jouw hulp goed gebruiken

Op TractorFan helpen gebruikers elkaar met het oplossen van technische vragen met betrekking tot John Deere. Ook staan er nu al 83 foto's van de John Deere 9630. Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste reactie naar boven borrelt.. Met jouw kennis en inzicht kunnen we ook deze site nét dat beetje beter maken. Help je mee? Maak dan ook een (gratis) account aan!

REACTIES
4
PUNTEN
18
WEERGAVES
13
MEER FOTO'S
MEER INFORMATIE