Massey Ferguson 6290 van EA_MF

Massey Ferguson 6290

EA_MF
Even wat vochtige grond naar boven halen om volgende week mais in te zaaien

Reacties

deutz dx 610
Mooi werk, heb je hier met de grasland bemester op uit gereden?
EA_MF
@deutz dx 610 jup, heb geen bouwland bemester dus doe het gewoon met de zodenbemester. Normaal gesproken trekken we de bemester gewoon door staande groenbemester heen, hier hebben afgelopen jaar aardappels in gestaan die dr niet optijd uit waren om nog fatsoenlijk een groenbemester te zaaien, dus nu maar over ‘kale’ grond.
deutz dx 610
@EA_MF aha dat kan ook prima, doen het zelf netzo, ff goed schoonmaken natijd is dan wel handig😅
prins6830
Aiii en dan t weekend over mooi uitdrogen laten?? Hihi
+1
EA_MF
@prins6830 natter wordt het de komende dagen vast niet 😆
dx11
@prins6830 vorenpakkertje he
Emmink
Met wat voor banden ploeg je hier?
EA_MF
@Emmink 580-70R38 achter 480-70R28 voor
Emmink
@EA_MF ah oké. Wil dat wat? Ik heb 650 achter maar moet nog maar zien of dat wil straks. Maar ze zijn nogal glad dus als ik andere erop gooi moet ik misschien wat smaller namelijk
+1
EA_MF
@Emmink ligt vooral aan de ploeg of dat gaat of niet, er zijn genoeg boeren/loonwerkers op zand die met 710 banden ploegen.

TractorFan kan jouw hulp goed gebruiken

Op TractorFan helpen gebruikers elkaar met het oplossen van technische vragen met betrekking tot Massey Ferguson. Ook staan er nu al 1273 foto's van de Massey Ferguson 6290. Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste reactie naar boven borrelt.. Met jouw kennis en inzicht kunnen we ook deze site nét dat beetje beter maken. Help je mee? Maak dan ook een (gratis) account aan!

REACTIES
3
PUNTEN
17
WEERGAVES
8
MEER FOTO'S
MEER INFORMATIE