Tractors Diverse van stannetje96

Tractors Diverse

stannetje96
Foto van team haspel. De valtra met de slangenhaspel en uitsleepbok om het kanon uit te slepen en de new holland voor de pomp om de haspel van water te voorzien.

Zo is beregenen een kinderspel. Haspel naast de sloot en pompen maar. Pomp en haspel kunnen zo aan elkaar blijven wat erg makkelijk werkt met het verzetten. Als de haspel binnen is, is het een kwestie van zuigarm optillen en het kanon optillen om vervolgens een meter of 70 vooruit te rijden. Daarna kan de zuigarm en het kanon weer omlaag, hydraulisch. Hierdoor draait met 10 minuten de haspel weer.

De sloot word gevuld door een elektropomp die een 500 meter verderop uit een bron staat te pompen. De pomp kan de haspel niet helemaal bijbenen maar omdat de haspel toch af en toe een paar uur stil staat is dit geen probleem.

Op dit moment worden de plant sjalotten beregend die wel aan wat water toe zijn. Er word ongeveer 25 mm opgegooid en de haspel pakt met dit rustige weer ongeveer 80 meter breed mee.

TractorFan kan jouw hulp goed gebruiken

Op TractorFan helpen gebruikers elkaar met het oplossen van technische vragen met betrekking tot Tractors. Ook staan er nu al 5528 foto's van de Tractors Diverse. Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste reactie naar boven borrelt.. Met jouw kennis en inzicht kunnen we ook deze site nét dat beetje beter maken. Help je mee? Maak dan ook een (gratis) account aan!

REACTIES
0
PUNTEN
16
WEERGAVES
297
MEER FOTO'S
MEER INFORMATIE