Steeno ploeg van Zoete

Steeno ploeg

Zoete
Ploegen met een 7-schaar 😋 wel opgedeeld in 2. Dit is onze ploeg-ploeg. Jd met de 4 schaar en landini met de 3 schaar. Ploegen al lang met Steeno en zijn daar tevreden over. We hebben partijen land genoeg dus kunnen we elk ons stuk doen, hier even na elkaar voor de foto.

Reacties

+2
Svendt28
Knappe ploeg-ploeg! Prachtig. 👌
+3
toonvanbergen
Mooie ploeg combinatie!
+2
Valtra man
Zo dicht durf je al rijdend niet ploegen 🙂
+3
Zoete
@Valtra man als je even zou testen op een iets veiligere afstand kan er in de rechte einden niet veel gebeuren. Op de hoofdeinden zou het niet lukken. Met de Jd komen we enkele versnellingen af (full powershift) en met de landini niet (volledig mechanisch). Met de landini eerst zou dan wel lukken 😋
+2
a3vandiejen
Schitterend.
+1
Towaberg
Prachtig plaatje Ruud! Daar kan ik even naar blijven kijken😍
+3
Zoete
@Towaberg dat gevoel hadden mijn broer en ik ook!
+2
Henk 1120
Echt mooi dit!

TractorFan kan jouw hulp goed gebruiken

Op TractorFan helpen gebruikers elkaar met het oplossen van technische vragen met betrekking tot Steeno. Ook staan er nu al 63 foto's van de Steeno ploeg. Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste reactie naar boven borrelt.. Met jouw kennis en inzicht kunnen we ook deze site nÊt dat beetje beter maken. Help je mee? Maak dan ook een (gratis) account aan!

REACTIES
6
PUNTEN
29
WEERGAVES
427
MEER FOTO'S
MEER INFORMATIE