Steeno ploeg van Zoete

Steeno ploeg

Zoete
Ploegen met een 7-schaar 😋 wel opgedeeld in 2. Dit is onze ploeg-ploeg. Jd met de 4 schaar en landini met de 3 schaar. Ploegen al lang met Steeno en zijn daar tevreden over. We hebben partijen land genoeg dus kunnen we elk ons stuk doen, hier even na elkaar voor de foto.

Reacties

+1
toonvanbergen
Mooie foto! Knappe tractors en mooi landschap!
+1
Zoete
@toonvanbergen en nog mooi ploegwerk ook, al zeg ik het zelf. De 3schaar is toch ook al 43 jaar oud en al enkele malen risters bekleed met platen.
+1
MMaarten
Prachtig!
Towaberg
Leuk dat je ook een foto langs achter gemaakt heb👍
+1
Zoete
@Towaberg het gaat hem dan ook over de Steeno ploegen he! Vind ik algemeen ook wel mooi om eens foto's van de achterzijde te trekken, geeft toch een vollediger beeld dan enkel maar van vooraan.
dirkford
Heeft er iemand een handleiding van het type A90 zoals de drieschaar op deze foto

TractorFan kan jouw hulp goed gebruiken

Op TractorFan helpen gebruikers elkaar met het oplossen van technische vragen met betrekking tot Steeno. Ook staan er nu al 63 foto's van de Steeno ploeg. Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste reactie naar boven borrelt.. Met jouw kennis en inzicht kunnen we ook deze site nét dat beetje beter maken. Help je mee? Maak dan ook een (gratis) account aan!

REACTIES
4
PUNTEN
15
WEERGAVES
13
MEER FOTO'S
MEER INFORMATIE