Kuhn Merge Maxx 900 van wotan2

Kuhn Merge Maxx 900

wotan2
Foto van een Kuhn Merge Maxx 900 achter een Fendt 720. Loonwerker heeft vandaag het gras geharkt. Chauffeur vertelde dat dit het 3 seizoen was dat ze met deze hark werkten en ze hem deze winter helemaal gereviseerd hadden. Meer dan 900 bouten had hij los gehad, het had 2,5 dag geduurd eer hij uit elkaar lag.

Reacties

+1
Rondeutz06
2,5 dag waarvan een halve dag bouten tellen?😉🤣
+2
WaterDeutzer
Goh! Het type aanduiding naar aantal bouten? Bedenk 't maar.🤣
Waar zijn de tijden dat je nog 15 jaar plezier had van je werktuigen.
wotan2
@WaterDeutzer is wel een loonwerkmachine, ik weet niet hoeveel ha hij op een jaar ziet, maar denk dat het niet gering is.
john deere 7810
@WaterDeutzer

vergeet niet dat het steeds harder gaat. met zo'n mergemaxx kun je ook flink gas geven. trekkers veren wel tegenwoordig...

TractorFan kan jouw hulp goed gebruiken

Op TractorFan helpen gebruikers elkaar met het oplossen van technische vragen met betrekking tot Kuhn. Ook staan er nu al 21 foto's van de Kuhn Merge Maxx 900. Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste reactie naar boven borrelt.. Met jouw kennis en inzicht kunnen we ook deze site nét dat beetje beter maken. Help je mee? Maak dan ook een (gratis) account aan!

REACTIES
2
PUNTEN
15
WEERGAVES
14
MEER FOTO'S
MEER INFORMATIE