Onbekend Van alles van wotan2

Onbekend Van alles

wotan2
Verrassing, nieuw perceel, steekt er een draadje boven het gras uit. Het was iets meer. Gelukkig zo gevonden, en niet met de rotorkopeg.

Reacties

+2
Fendt926Driver
Oud ijzerprijs in frankrijk is toch ook goed?
Helpt alvast een beetje de huur betalen
wotan2
@Fendt926Driver is eigendom, en al betaald, dus daar hoeft het niet voor gebruikt te worden. Maar ondanks de hoge prijs van het oud ijzer, zal er toch nog voor geen 10 euro voor de voorlader liggen. Ik had voor het passeren van de akte al geconstateerd dat er een kipper golfplaten op het perceel lag, ergens in een gat geschoven. Die hebben ze toch nog op mijn aandringen verwijderd.
Fendt926Driver
@wotan2 poe vrachtje golfplaten nog wel...
Dat is ook niet netjes van de vorige eigenaar
Is asbest bij jullie ook een enorme hype?
Met maanmannetjes in pakken die alles moeten opruimen
wotan2
@Fendt926Driver officieel wel, maar er zijn nog zat boeren die zelf ff saneren.
Of het asbest platen waren weet ik niet, maar maakt ook niet uit, ze zijn weg.
Fendt926Driver
@wotan2 klopt.
Mooi weer wat grond erbij.
Mooi dicht bij de boerderij gekocht?
+1
wotan2
@Fendt926Driver dit is het perceel waar ik van de winter mest naar toe aan het rijden was. Flink gesnoeid rondom op sommige plaatsen is het perceel 3 meter breder geworden. En wat doe je als fransman als de omheining in de struiken en takken verdwijnt?; je zet er gewoon op een meter een nieuwe voor. Die staat er nog gedeeltelijk, ik red het nu niet meer om die ook nog af te breken.

TractorFan kan jouw hulp goed gebruiken

Op TractorFan helpen gebruikers elkaar met het oplossen van technische vragen met betrekking tot Onbekend. Ook staan er nu al 445 foto's van de Onbekend Van alles. Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste reactie naar boven borrelt.. Met jouw kennis en inzicht kunnen we ook deze site nét dat beetje beter maken. Help je mee? Maak dan ook een (gratis) account aan!

REACTIES
1
PUNTEN
10
WEERGAVES
0
MEER FOTO'S
MEER INFORMATIE