Deutz-Fahr Intrac 2004 van JoranK

Deutz-Fahr Intrac 2004

JoranK
Foto van een Deutz-Fahr Intrac 2004

De mengwagen trekker even een dag vrij gegeven. De laatste tijd liep er veel motorolie weg via de ontluchting van de versnellingsbak. Navraag bij de dealer leerde mij dat de ontluchting van de hydroliek hier ook op zit en dus naar alle waarschijnlijkheid een lekke oliepomp de boosdoener was.

Oliepomp was inderdaad niet zo fris meer dus maar vernieuwd. Ook meteen een nieuwe tellerkabel gemonteerd. Daarnaast was 1 remcilinder lek en die wordt nog samen met de, door de vorige eigenaar afgedopte, remklauw van de vooras gereviseerd. Dan kan ie er weer ff tegen 👌

Reacties

+1
GerbertXL
Kun je zo de boel kantelen of moet je veel loshalen eerst?
JoranK
@GerbertXL De luchtinlaat even los en de uitlaat pak ik eraf. En dan draai je um zo omhoog. Dat is wel ideaal om er goed bij te kunnen aangezien er ook nog een draagarm van de motor los moet om de oliepomp te kunnnen demonteren.

TractorFan kan jouw hulp goed gebruiken

Op TractorFan helpen gebruikers elkaar met het oplossen van technische vragen met betrekking tot Deutz-Fahr. Ook staan er nu al 72 foto's van de Deutz-Fahr Intrac 2004. Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste reactie naar boven borrelt.. Met jouw kennis en inzicht kunnen we ook deze site nét dat beetje beter maken. Help je mee? Maak dan ook een (gratis) account aan!

REACTIES
1
PUNTEN
42
WEERGAVES
9
MEER FOTO'S
MEER INFORMATIE