New Holland Verreiker van Ruben-Wind

New Holland Verreiker

Ruben-Wind
Foto van een New Holland Lm435a bezig met vaste mest laden. Andere strooier met staande walsen ipv schijven, bevalt mij een stuk beter.

Reacties

Daanfordje
Waarom bevalt dit beter? Trekt het lichter met zware mest? Hier komen ze altijd met tebbe breedstrooiers en we hebben altijd zware mest. Tegen de tijd dat de messen bot worden rijden ze dan niet hard meer.
+1
Ruben-Wind
@Daanfordje trekt veel lichter ja, veel sneller leeg en scheelt heel wat brandstof. Doe hier mee 3 vrachten per uur ipv 2 en met de breed strooier. Moet wel zeggen dat een breedstrooier het wel mooier verdeeld.
+3
B - W
Op bouwland hoeft het ook niet zo fijn, op grasland is een tebbe met liggende walsen en strooischijven wel een must vind ik

TractorFan kan jouw hulp goed gebruiken

Op TractorFan helpen gebruikers elkaar met het oplossen van technische vragen met betrekking tot New Holland. Ook staan er nu al 214 foto's van de New Holland Verreiker. Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste reactie naar boven borrelt.. Met jouw kennis en inzicht kunnen we ook deze site nét dat beetje beter maken. Help je mee? Maak dan ook een (gratis) account aan!

REACTIES
2
PUNTEN
11
WEERGAVES
17
MEER FOTO'S
MEER INFORMATIE