Case International 956 XL van CoenNijenhuis

Case International 956 XL

CoenNijenhuis
Case International 956 XL, kwam zojuist tijdens de schaft langs fluiten..

Reacties

+2
radium45
Hier kwam net een hagelnieuwe Hooby wielkraan langsfluiten, strak in de Dusseldorp menie maar kon ze snel geen naam lezen.
velsje
@radium45 Das volgens mij hun eigen, van de firma..
radium45
@velsje Dat zou kunnen, maar wat een lelijke kleur had dat ding.
Wimariete
Is dat in Ruurlo Coen?
+1
CoenNijenhuis
@Wimariete Nee in Zieuwent.
+1
Wimariete
@CoenNijenhuis Dit is waarschijnlijk die kippen boer uit Zieuwent of Lievelde. Die verwarmd de schuren op snippers, en hakseld zoveel mogelijk zelf.
+1
CoenNijenhuis
@Wimariete Dat kan wel eens kloppen ja., heb jij al het snipperwerk er al door?
+1
Wimariete
@CoenNijenhuis Nee nog niet. Komende weken loopt het nog door.
+1
remco rooks
@Wimariete weet wel dat er hier in Zieuwent een varkensboer is die zelf een snippercombi heeft met een 956. is ook wel eens bij ons geweest. Schuren van die varkensboer staan zelfs op deze foto. al zit er zeker ook een kippenboer die de schuren verwarmd met snippers
+1
Wimariete
@remco rooks oké, kan beide dus zijn. Ik weet alleen dat ik ooit een snoei en snipperklus bij een landgoed in Ruurlo misliep omdat een kippenboer uit Zieuwend of Lievelde alles gratis voor de snippers deed.

TractorFan kan jouw hulp goed gebruiken

Op TractorFan helpen gebruikers elkaar met het oplossen van technische vragen met betrekking tot Case International. Ook staan er nu al 2195 foto's van de Case International 956 XL. Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste reactie naar boven borrelt.. Met jouw kennis en inzicht kunnen we ook deze site nét dat beetje beter maken. Help je mee? Maak dan ook een (gratis) account aan!

REACTIES
2
PUNTEN
12
WEERGAVES
793
MEER FOTO'S
MEER INFORMATIE