Zetor 25K van ZetorTwente

Zetor 25K

ZetorTwente
Foto van een Zetor 25K, pukky weer uit de winterstalling. Van het winter de trekker beetje functioneler gemaakt, hef inrichting opgebouwd, nieuwe trekhaak, en werkende temperatuurmeter opgebouwd.

Reacties

+5
a3vandiejen
Heel mooi.
+2
wim-same
Mooie trekker Twan. Deze lopen ook heel mooi.
+2
ZetorTwente
@wim-same Dankjewel, ja die twee cilinders uit het oosten, Zetor maar ook Ursus lopen prachtig, genot voor het oor.
+2
arnold-arentze
Prachtige trekker en hele mooie foto👌👌
+2
z6911
Mooi
+1
WaterDeutzer
Zat er dan helemaal geen hef op, of heb je alleen de latten en hefstangen gemonteerd?
+1
ZetorTwente
@WaterDeutzer hydrauliek was wel aanwezig, alleen armen waren niet gelijk, en bevestiging van de latten was afgebroken. En voor de schoorkettingen was de originele bevestiging ook afgebroken. Schoorketting zit er nog niet op. Passende hefstangen zoeken viel nog niet mee, origineel heb ik nergens gevonden, maar deze van een cormick waren met kleine aanpassing wel passend te maken.
+1
steyrlanzboy
Mooi
+1
Hannesman
Ziet er mooi uit 👌

TractorFan kan jouw hulp goed gebruiken

Op TractorFan helpen gebruikers elkaar met het oplossen van technische vragen met betrekking tot Zetor. Ook staan er nu al 40 foto's van de Zetor 25K. Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste reactie naar boven borrelt.. Met jouw kennis en inzicht kunnen we ook deze site nÊt dat beetje beter maken. Help je mee? Maak dan ook een (gratis) account aan!

REACTIES
7
PUNTEN
33
WEERGAVES
23
MEER FOTO'S
MEER INFORMATIE