Geen  van Wimariete

FSI st 27 mini stobben frees

Wimariete
Foto van een FSI st 27 mini stobben frees.
Afgelopen zomer druk bezig met stobbenfrezen

Reacties

+3
yoohan
Kijk, dat is mooi werk Wim. Je staat er bij en kijkt er na 😀
+1
wim-same
Heb je dan geen last dat de machine ervandoor wil als hij even hapt ?
+3
Wimariete
@wim-same Nee daar heb je geen last van. De machine is hydrostatische aangedreven. Dus als je stilstaat, staat hij ook op de rem. Happen gebeurd bij te laag toerental van het freeswiel. Dus als je voldoende toeren houd, blijft hij lekker doorfrezen.
+2
Towaberg
Mooi materiaal heb je daar Wim 👌
+1
Wimariete
@Towaberg Dankjewel Ward.
+1
a3vandiejen
Mooi om te zien Wim.
+1
Wimariete
@a3vandiejen Ja Adrie, is ook een mooi machientje om mee te werken. Oer degelijk gebouwde machine. Met deze frees kunnen we door een poort van 90 cm breed . Dus de meeste achtertuinen kunnen we inkomen.
a3vandiejen
@Wimariete Werkt mooi, net als die heistellingen die door die poortjes kunnen voor een aanbouw..
+2
jehan
@Wimariete geen las als je stof snippers en zand in de schoenen krijgt ? heb vaak met een mini frees op rupsen gewerkt .met diesel moter ..zijn een keer met het ding dwars door een huis gegaan ..door de gang ..ging net .. 3,5 uur met een stobbe aan het frezen geweest was een beste.. als je daarvoor paar dagen met de grote achter de trekker bezig was geweest en moest dan weer met de mini op pad dan dacht je schiet niet op zo ..
+1
Wimariete
Je krijgt idd zand of snippers in de schoenen. Dit is ook een diesel motor van 27 pk. Wij gaan idd ook wel eens dwars door een woning of winkel. Ooit een keer met een spiering kraan over een woning getild en later weer terug. Blijft altijd mooi werk. Als je de grote gewend bent schiet dit niet op, maar telt wel lekker aan. Ik hanteer voor de kleine het zelfde tarief als de grote.
+2
Fendt926Driver
@Wimariete vindt het een heerlijke uitvinding die stobbenfrezen.
Vroeger altijd de stobbe uitgraven met een kraan en op de kop in een nog groter gat de grond weer in.
Of het bos in en kuubs zand aanhalen om het gat weer dicht te rijden.
Dan is dit een veel goedkopere en mooiere oplossing.
Heb alwel 10 a 15 stobben weg laten frezen
+2
Wimariete
@Fendt926Driver Ja Huub. Dit is machtig mooi werk. Zijn ook altijd mooie klussen om te doen . Behalve als er kabels of leidingen in de buurt liggen. Dan moet je die eerst opzoeken aan de hand van een click melding.
Wimariete
@Fendt926Driver Wie freest bij jullie in de buurt de stobben?
+2
Fendt926Driver
@Wimariete bert groothuis uit reutum freest bij ons de stobben. Die heeft ook een grote snippercombi en een bosklepel/bosfrees
+1
Wimariete
@Fendt926Driver Oké. Zelfde als wij dus. 😉😉
jehan
@Wimariete staat dit freesje niet vreselijk tuntelig te zijn onder het frezen? denk dat er een met rupsen zoals bij ons heel wat stabieler staat
+1
jehan
@Wimariete hahah ja dat werd bij ons ook gedaan tzelfde tarief...en dan paar kopjes diesel er in aan het einde van de dag ipv een hele tank vol als je met trekker ging

TractorFan kan jouw hulp goed gebruiken

Op TractorFan helpen gebruikers elkaar met het oplossen van technische vragen met betrekking tot Geen. Ook staan er nu al 1046 foto's van de Geen . Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste reactie naar boven borrelt.. Met jouw kennis en inzicht kunnen we ook deze site nét dat beetje beter maken. Help je mee? Maak dan ook een (gratis) account aan!

REACTIES
5
PUNTEN
8
WEERGAVES
960
MEER FOTO'S
MEER INFORMATIE