Same Centauro 65 van yoohan

Same Centauro 65

yoohan
Velgen van de Centauro 65 laten stralen en coaten. Setje 2dehands Klebers erop. Wat je met een lik bandenlak kan doen qua uitstraling van een (oude) band. Lijkt net ff strakker vind ik.

Reacties

+4
joop-same
Waarom heb je er twee verschillende wielschijven in zitten ??
+1
yoohan
@joop-same
Scherp gezien Joop, die zaten erin, omdat de velgen net iets verschillend zijn qua bevestigingspunten van de hartplaten. Velgen waren verder wel strak, dus heb deze bewust gehouden. Nu zitten ze exact hetzelfde gemeten vanaf de naaf, dus er heeft vroeger al een keer iemand over nagedacht haha
+2
R Bouwmeesters
@yoohan De velgen zijn ook verschillend, volgens mij een W en een DW velg. De diameter van de hartplaten is dus ook anders. Er is denk ik niet bewust over nagedacht, maar ooit gewoon 1 compleet wiel vervangen.
Je ziet strak maar 1 kant tegelijk, dat valt niemand meer op.👍
+1
yoohan
@R Bouwmeesters
Ja klopt de velgen zijn iets anders, dat bedoelde ik ook eigelijk. Maar als je dezelfde platen nu zou hebben dan komt het qua maatvoering niet goed. Dus zowel hartplaat als velg zijn iets anders. Vond het niet nodig om een zoektocht te starten terwijl deze 2 strak waren qua roest e.d.
+2
Wimariete
@yoohan Lijkt prachtig yoohan. Als ze aan de trekker zitten ziet niemand dat er 2 verschillende velgen zijn.
+2
a3vandiejen
@Wimariete Klopt Wim , wij kwamen er ook pas achter nadat Johan ze van de Centauro gehaald had...nooit gezien al die tijd.
+2
arnold-arentze
Deftig zo Johan👌. Bandenzwart maakt het af idd. Ik had de achterbanden van de Panther ook zo gedaan, toen waren ze mooier dan de nieuwe voorbanden🙈 Dus heb daarna de voorbanden ook maar gedaan voor het geheel😂
+2
yoohan
@arnold-arentze
Ow daar had ik nog niet eens over nagedacht, misschien de voorbanden ook doen dan haha.

Ja lijkt wel weer wat zo. Als ik een bodemloze put had dan zaten er wel verse banden op. Maar helaas moet ik elke euro ook nog steeds verdienen 😁
+1
arnold-arentze
@yoohan Toch zien deze banden er mooi uit zo. En voor de hobby rij je ze niet zomaar glad. Ze verdrogen eerder als dat ze verslijten. Als je daar naar kijk is nieuw ook zonde voor de hobby. Heb je wel nieuwe voorbanden?
+2
yoohan
@arnold-arentze
Deze hebben wel droogtescheurtjes hoor, vooral in loopvlak. Wangen vallen nog mee.

Ja nieuwe voorbanden, denk hetzelfde profiel van BKT als jij op de Panther, alleen dan 7,50-16.
+2
arnold-arentze
@yoohan TF8181 heet dat profiel. Zal best mooi staan onder de Centauro👌👌 ben benieuwd 😁
+3
yoohan
@arnold-arentze
Ja die tf 8181 was het inderdaad. Had ze bij jou gezien en vond het wel een mooi bandje. Trouwens er zat zo'n soort voorband op aan 1 kant, maar dan van Kleber. De andere kant was een soort van race-slick
+1
a3vandiejen
Knapt het enorm van op.
+1
Towaberg
@a3vandiejen die bkt 8181 zijn ook mooi qua prijs, t is wel niet de qualiteit van de banden van 40jaar geleden, maar wij gaan ze eerder verslijten van te weinig gebruik ipv te veel!
+1
a3vandiejen
@Towaberg Vind het mooie banden die BKT. Heb ze ook voor op de Drago.
+1
Towaberg
@a3vandiejen zeker de jouwe, die op het kleber profiel lijken👌👌👌
+2
yoohan
@Towaberg
Ja daar heb je gelijk in, eerder verdroogd als afgesleten 😁 Ze kosten inderdaad ook niet de hele wereld.

TractorFan kan jouw hulp goed gebruiken

Op TractorFan helpen gebruikers elkaar met het oplossen van technische vragen met betrekking tot Same. Ook staan er nu al 58 foto's van de Same Centauro 65. Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste reactie naar boven borrelt.. Met jouw kennis en inzicht kunnen we ook deze site nÊt dat beetje beter maken. Help je mee? Maak dan ook een (gratis) account aan!

REACTIES
3
PUNTEN
27
WEERGAVES
740
MEER FOTO'S
MEER INFORMATIE