John Deere 1020 van Olaf bouma international

John Deere 1020

Foto van een John Deere 1020 aan de mestmixer bij zonsondergang

Reacties

+2
Lucas Ensing
Wow, Prachtige foto, 👌🏻👌🏻
+1
Kidd
Is dit toevallig die 920 die je altijd vanaf de snelweg kunt zien staan?
+1
@Kidd aan de A2 bij Waardenburg ja. De vader van m'n baas(62 jaar) heeft m nog gekocht. Maar de is net niks meer van over. Als je nu kijkt staat de een Inter 423 voor de mixer
Kidd
@Olaf bouma international Ik kom er altijd langs als ik naar mijn ouders ga in Brabant, ding staat er al jaren volgens mij.
Wel leuk dat ik hem nu een keer op tractorfan tegenkom, ik heb nog een set originele voorvelgen liggen als ze er belang bij hebben
@Kidd bedankt voor t aanbod, maar deze gaat niet meer t veld op. Hij zal waarschijnlijk z'n dagen voor de mixer afslijten.

TractorFan kan jouw hulp goed gebruiken

Op TractorFan helpen gebruikers elkaar met het oplossen van technische vragen met betrekking tot John Deere. Ook staan er nu al 377 foto's van de John Deere 1020. Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste reactie naar boven borrelt.. Met jouw kennis en inzicht kunnen we ook deze site nét dat beetje beter maken. Help je mee? Maak dan ook een (gratis) account aan!

REACTIES
2
PUNTEN
14
WEERGAVES
35
MEER FOTO'S
MEER INFORMATIE