Rivierra Casalis Pers van sybren

Rivierra Casalis Pers

sybren
Foto van een Rivierra Casalis Pers, even een volgwiel gemaakt, met de plasmasnijder een sleufgat gemaakt.
Kun je hem ook nog afstellen.
radium45
@sybren Hier de ervaren balenpers mannen uit vroegere tijden wilden niks van zo,n wieltje weten. Het zou niet goed zijn voor de pick up als je hem echt gebruikte.
+1
sybren
@radium45 ik heb idd nog nooit een rc pers gezien met zo'n wiel. Mijn ih pers heeft er wel een en de overgespoten rivierre casalis er40 in case kleuren heeft er ook één.
+1
sybren

(klik om te vergroten)

Er40c

Reacties

+1
Martinsame
Ik heb zelf een claas pers maar als je een dunne wiers heb zou je soms een soort acrobat wiel er naast moeten hebben
+1
erik9831
@Martinsame ik heb een Claas constant en heb net hetzelfde probleem. Er is altijd een klein deeltje dat wil ontsnappen 😂
+1
Martinsame
@erik9831 bekent probleem bij claas😅
+2
sybren
@Martinsame mijn ih pers morst ook, hoe je het ook probeert, links aanhouden rechts aanhouden, sneller of langzamer het morst gewoon.
Met de RC pers gaat dat een stuk beter. Neemt het brandschoon mee.

TractorFan kan jouw hulp goed gebruiken

Op TractorFan helpen gebruikers elkaar met het oplossen van technische vragen met betrekking tot Rivierra Casalis. Ook staan er nu al 36 foto's van de Rivierra Casalis Pers. Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste reactie naar boven borrelt.. Met jouw kennis en inzicht kunnen we ook deze site nét dat beetje beter maken. Help je mee? Maak dan ook een (gratis) account aan!

REACTIES
1
PUNTEN
9
WEERGAVES
34
MEER FOTO'S
MEER INFORMATIE