Krone onbekend/overig van remco rooks

Krone onbekend/overig

remco rooks
Foto van een Holaras Kuilverdeler. Groeiseizoen 2021 weer klaar gespeeld. Met de "nieuwe wagen 6 snedes weggehaald van een natte 1ste snede tot een korte mooi aangedroogde 6 de snede. De wagen heeft zich goed bewezen👌🏻

Reacties

+1
JD 6110
Jullie trekker heeft lucht rem ? Of combi booster op de wagen ?
+1
remco rooks
@JD 6110 combi boosters opgezet, was de goedkoopste optie en het makkelijkste
+1
MRVNDT
@remco rooks waar heb jij de combiboosters besteld ? Ik zoek ook nog wel voor 2 karretjes
Rokus
@MRVNDT bij kramp hebben ze zoiezo! kramp.com/shop-nl/nl/…
remco rooks
@MRVNDT wij hadden ze via een handelaar waar we een pottinger wagen zijn wezen kijken in raalte of omstreken... naam kom ik zo niet op heeft ook vaak krone hooibouwmachines staan voor de handel
+1
massey8690
Bevalt het verdelen wat met de doseer walsen? scheelt het veel tijd om de bult goed vlak te krijgen?
ik zag dat je voorheen zonder gewend was?
remco rooks
@massey8690 naar mijn idee word het gewoon losser gelost dus kan de verdeler het makkelijker uit elkaar trekken en dus makkelijker verdelen en het word natuurlijk in 1 constante baan gelost en niet zoals bij de oude wagen dat er soms meer lag en soms minder, maar aangezien we een rij kuil hebben van 50 meter lang komt er per vracht wel zon dun laagje op dat je vrijwel geen last had van het niet kunnen vlak krijgen van de kuil, en een vlakke kuil was zeker met de oude wagen een vereiste omdat die 4 wielen in 1 rij had dus zeer kantelgevoelig is. denk wel dat het in tijd iets scheelt nu rij ik vaak in de B1 naar achteren en met de oude wagen vaak in A1 of A2 (hadden toen ook nog een iets lichtere verdeler)
+1
mdoornekamp
Knappe inkuil trein. Meestal vooruit over de bult of ook wel eens terug
+1
remco rooks
@mdoornekamp dankjewel!! wagen is volgens mij 10 jaar oud maar heeft altijd binnen gestaan en er is nooit mais mee gereden. Altijd voorover de bult over en als de trekker er niet op kan komen meteen sleepband er aan en helpen opslepen.... trekker is eigenlijk beetje aan de lichte kant kwa gewicht hadden altijd al een blok van 550 kilo die is ingeruild voor een van 750 kilo... vaak is het wel zo dat wanneer je de eerste wagen wil lossen de trekker er niet op wil komen omdat het gras van de vorige keer nog niet is aangereden als er eenmaal maar nieuw gras licht dan komt die er mits er goed word vastgereden altijd wel op.

TractorFan kan jouw hulp goed gebruiken

Op TractorFan helpen gebruikers elkaar met het oplossen van technische vragen met betrekking tot Krone. Ook staan er nu al 21 foto's van de Krone onbekend/overig. Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste reactie naar boven borrelt.. Met jouw kennis en inzicht kunnen we ook deze site nét dat beetje beter maken. Help je mee? Maak dan ook een (gratis) account aan!

REACTIES
3
PUNTEN
16
WEERGAVES
27
MEER FOTO'S
MEER INFORMATIE