Deutz-Fahr Meerdere van Deutz-Fahr-Rijder

Deutz-Fahr Meerdere

Foto van een Deutz-Fahr Meerdere het team in actie gisteren, het voorste duo aan het voerden de achterste is de put aan het mixen

Reacties

+2
WaterDeutzer
Mooi gevangen in 1 plaatje.
claasfendt
Beste bak aan de voorlader
Baltus_steyr
Meng je het gras als laatste door de voerwagen?
GROENEDEERE
@Baltus_steyr
Doen wij ook
Baltus_steyr
@GROENEDEERE hoelang doe je dat al en hoe laad je de voerwagen? Je bent dan toch wel even aan het scheppen voordat je de voerwagen geladen hebt met vers gras? Ik haal eerst voer en daarna vers gras en los ik zo op de voergang waarna ik het met de mini shovel er tegenaan/overheen schuif!
GROENEDEERE
@Baltus_steyr
Ik had dat verse gras niet gezien.
Kuilgras komt er bij ons al tijden als laatste in.
Als eerste hooi en dan de aardappelen.
Dan mais en de mineralen.
Als laatste het gras.
5 minuten mengen en dan lossen.
oanejorrit12
@GROENEDEERE hier dag van voren water en krachtvoer in de week, kuil erin, 7 minuten mengen, dan mais en proti+ erin en dat kwartier mengen en dan legen
stegboer
@oanejorrit12 is dat wel goed voor de mengwagen omdat een dag te laten staan gaat dat niet erg roesten
oanejorrit12
@stegboer gaat wel goed, maar goed voor de wagen zal het niet zijn. Maar gaat al tijden goed
@Baltus_steyr ja, het verse gras gaat er als laatste doorheen, we laden 2 wagens voor de melkkoeien omdat het verse gras nogal volume nodig heeft en je wil ook niet te lang mengen dan wordt het appelmoes.
Boeder foto
💚💚
+1
T60401
Haal je met de voorlader trekker ook vers gras? Dan is het een arbeidsintensieve job. Fronthef op die achterste deutz bouwen.
@T60401 ja we halen met de voorladertrekker ook het gras ja. We hebben in de zomer 5 maanden alleen vers gras en mais gevoerd, dan kan de wagen er gewoon aan blijven hangen omdat we de mais met de minishovel voeren.
+1
T60401
@Deutz-Fahr-Rijder Dan valt het nog mee. Heb zelf ook een combi. tijdens de maisoogst de trekker nogal eens een keer nodig om maisland in te zaaien. Dan wordt je dat aan en afkoppelen ook beu.
@T60401 ja dit is niet ideaal, maar het voer is mooi, koeien doen het er goed op en we kunnen nu langer aan de gang blijven omdat we een deel kuilgras bijvoeren.
@T60401 ja we halen met de voorladertrekker ook het gras ja. We hebben in de zomer 5 maanden alleen vers gras en mais gevoerd, dan kan de wagen er gewoon aan blijven hangen omdat we de mais met de minishovel voeren.
Fendt926Driver
@Deutz-Fahr-Rijder mais en vers gras voeren dan pak je toch een bak met mais bovenin de opraapwagen?
Walzen mengen het mooi en met een losbandje erachter ligt het direct voor de koeien
+1
stegboer
@Fendt926Driver zal hij met mini shovel wel niet redden om er in te kiepen
@Fendt926Driver valt niet mee met een taarup, laatste keer dat ik heb gekeken zitten daar geen walzen in en er zit ook geen bandje aan. En wij leggen de bovenbouw plat over de wagen omdat we anders de stal niet in kunnen.

TractorFan kan jouw hulp goed gebruiken

Op TractorFan helpen gebruikers elkaar met het oplossen van technische vragen met betrekking tot Deutz-Fahr. Ook staan er nu al 2061 foto's van de Deutz-Fahr Meerdere. Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste reactie naar boven borrelt.. Met jouw kennis en inzicht kunnen we ook deze site nét dat beetje beter maken. Help je mee? Maak dan ook een (gratis) account aan!

REACTIES
5
PUNTEN
35
WEERGAVES
27
MEER FOTO'S
MEER INFORMATIE