Zetor 25K van ZetorTwente

Zetor 25K

ZetorTwente
Foto van een Zetor 25K, druk bezig met mest mixen. Kalveren liggen op stro in deze stal en slepen ook wat mee de roosters op, proberen met de mixer de mest beetje gangbaar te houden.

Reacties

+1
akkermopet
Een snelle Zetor!! 🚜💨
+3
ZetorTwente
@akkermopet Valt mee hoor, houd bij 23-24 wel op. Z'n broertje 25A is wel een snelloper
+1
akkermopet
@ZetorTwente Bedankt voor de uitleg 👍
langeslagdiesel
@ZetorTwente sorry, maar 23 a 24 km is vaak hard zat met een beetje speling links en rechts. Onbetrouwbare remmen. Enz. Blijven oude beestjes.
akkermopet
@langeslagdiesel Vroeger reden ze door zo'n karrenspoor!!
Dus dan kon je gerust met "dertig" rijden want je bleef toch in het spoor...😜đŸ¤ŖđŸ¤Ŗ
+1
ZetorTwente
@langeslagdiesel Ik zeg ook niet dat het mij niet hard genoeg gaat, volgas rijd je met zo'n oudje ja amper, toertochten gaan langzamer en als je haast hebt ga je niet met de trekker. Remmen van deze hebben we compleet vernieuwd en los gehad, dat is wel in orde. In het stuurhuis heeft hij nog wel iets speling.
+2
a3vandiejen
Prachtig.

TractorFan kan jouw hulp goed gebruiken

Op TractorFan helpen gebruikers elkaar met het oplossen van technische vragen met betrekking tot Zetor. Ook staan er nu al 32 foto's van de Zetor 25K. Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste reactie naar boven borrelt.. Met jouw kennis en inzicht kunnen we ook deze site nÊt dat beetje beter maken. Help je mee? Maak dan ook een (gratis) account aan!

REACTIES
2
PUNTEN
25
WEERGAVES
425
MEER FOTO'S
MEER INFORMATIE