Zetor Forterra 11741 van ZetorTwente

Zetor Forterra 11741

ZetorTwente
Groenbemester zaaien op aardappelland, direct mooie gelegenheid om de combinatie even te testen.

Reacties

+1
YaMaGa
Loopt de trekker niet te licht vooraan? Ik zie dat je geen gewicht hebt hangen?.
Volgens mij werkt dat wel prettig op die manier kunnen zaaien beter dan die elektrische strooiertjes denk ik?
+1
ZetorTwente
@YaMaGa Beetje licht in de neus is hij wel, maar ging voor nu wel even. Na het kuil aanrijden volgende week het gewicht van 1000kg dat we erbij hebben maar even wat lichter maken dat we een 300-400kg overhouden.

Ik had geen ervaring met dit soort zaaibakken maar werkt inderdaad mooi, niks te klooien met een vaste snelheid rijden en aan en uit zetten. Alleen stappenwiel even beetje met beleid behandelen.
+1
new holland koen
@ZetorTwente Ideaal zo'n bak👌đŸģ
Wel altijd opletten dat het wieletje niet net in een spoor zit en de grond niet raakt want dat zaait hij ook niet veel🙈
YaMaGa
@ZetorTwente en is hij wat makkelijk op en af te bouwen? We zijn ook naar zoiets aan het kijken maar daar het jaar door mee rondrijden... 😅
ZetorTwente
@YaMaGa is wel te doen denk ik, hij blijft er hier gewoon opzitten denk ik, stappenwiel omhoog en klaar. Zo'n pneumatisch potje is wel makkelijker er af te halen.
+2
JarnoDrenthe
Heel mooi en degelijk spul

TractorFan kan jouw hulp goed gebruiken

Op TractorFan helpen gebruikers elkaar met het oplossen van technische vragen met betrekking tot Zetor. Ook staan er nu al 34 foto's van de Zetor Forterra 11741. Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste reactie naar boven borrelt.. Met jouw kennis en inzicht kunnen we ook deze site nÊt dat beetje beter maken. Help je mee? Maak dan ook een (gratis) account aan!

REACTIES
2
PUNTEN
28
WEERGAVES
592
MEER FOTO'S
MEER INFORMATIE