Case IH CS 130 van CaseCS130

Case IH CS 130

CaseCS130
Foto van een Case IH CS 130. De jaarlijkse stro race weer gehad. Helaas konden ze dit jaar de verzamelwagen niet gebruiken dus wat meer werk er van gehad.

Reacties

BEboer
Ook alles in kleine baaltjes? Hier ook 1vd weinig klanten die nog naar kleine baaltjes vraagt.
CaseCS130
@BEboer Nee, niet alles hoor. 300 stuks voor strohokken strooien. Hebben ook nog gerstestro om te voeren in grote pakken en verhakselen ook nog grote pakken voor zaagsel.
BEboer
@CaseCS130 Hier ook een 350pakjes per jaar is makkelijk voor strohokken en kalverhokjes enzo.
CaseCS130
@BEboer Ja idd. Ik heb geen ruimte voor zolders boven de strohokken maar heb wel een echte hooizolder in de oude boerderij waar wel 2000 pak of meer kunnen zitten als het moet. Ook zonde van die ruimte als je er verder niks mee doet. Soms denk ik wel eens ik moest er iets in kunnen maken om ook grote pakken daar op te kunnen slaan maar dat is nog niet zo gemakkelijk omdat er grote betonnen funderingsbalken over de vloer lopen waardoor de vloer niet vlak is.
@BEboer hier alles in de kleintjes, bevalt prima. Maar zijn er maar 300 😅

TractorFan kan jouw hulp goed gebruiken

Op TractorFan helpen gebruikers elkaar met het oplossen van technische vragen met betrekking tot Case IH. Ook staan er nu al 271 foto's van de Case IH CS 130. Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste reactie naar boven borrelt.. Met jouw kennis en inzicht kunnen we ook deze site nét dat beetje beter maken. Help je mee? Maak dan ook een (gratis) account aan!

REACTIES
1
PUNTEN
17
WEERGAVES
15
MEER FOTO'S
MEER INFORMATIE