Valtra N121 van stannetje96

Valtra N121

stannetje96
Foto van een Valtra N121. Gister begonnen met het rooien van de plant sjalotten. We zaten een beetje op regen te wachten omdat het te droog was om te rooien. Gelukkig kwam er zondag avond 20mm uit de lucht vallen waardoor er al gauw gerooid kon worden.

Voor dit werk is het een prachtig trekkertje. Enkel heeft deze wel het nadeel dat in de midden giering de laagste snelheid 2.8 km/h is waardoor je al gauw naar zijn laagste giering moet. Het nadeel hiervan is dat het keren op de kopakker een stuk langer duurt. Overschakelen vanuit zijn laagste giering gaat helaas ook niet heel soepel.

Reacties

Fast Eddy
Mooi werk is dat. Op tranende ogen na. Een kleine 19 jaar geleden nog gerooid met net zo`n Keulmac klapper en rooier met een Case IH 845. Toen kamen net de kleppen om de uien een stukje mee te nemen in opkomst.

TractorFan kan jouw hulp goed gebruiken

Op TractorFan helpen gebruikers elkaar met het oplossen van technische vragen met betrekking tot Valtra. Ook staan er nu al 321 foto's van de Valtra N121. Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste reactie naar boven borrelt.. Met jouw kennis en inzicht kunnen we ook deze site nét dat beetje beter maken. Help je mee? Maak dan ook een (gratis) account aan!

REACTIES
1
PUNTEN
10
WEERGAVES
11
MEER FOTO'S
MEER INFORMATIE