Deutz-Fahr Agrotron 105 van sjonnies

Deutz-Fahr Agrotron 105

sjonnies
Foto van een Deutz-Fahr Agrotron 105 even de boel dicht gezet niet omdat het kan maar omdat t moets politie vroeg gisteren of die ons bij begeleiden naar Arnhem vervolgens halverwege de route scheren ze de vandoor. Vervolgens overlegd gehad om om sws door Arnhem te begeleiden door alle drukte en naar Wageningen te brengen werden we door de agent van kassie naar de muur gestuurd begeleiden ze ons Arnhem uit agent zegt rij hier maar verder ondanks dat je niet met de trekker op.mag.die weg dan pakken mijn collega's over echter was dit niet door gecommuniceerd vervolgens collega's aangereden en te keer gaan.omdat wij niet op deze weg mochten rijden we waren t zo.zat dat we even 15 min goed aan overlegd hebben en alles vast gezet zodat we snel.oplossing hadden en verder konden omdat er druk achter zat niks geen verkeer kon de oprit op afrit af

Reacties

+1
a3vandiejen
Mooie aktie.
Fendt926Driver
Wij hadden gisteren ook soms wel soms geen politie begeleiding.
En op het laatst in zwolle was er geen begeleiding meer.
En als je dan ziet dat loonwerkers die vooraan voor de stoplichten staan met de trekker niet even het fatsoen hebben om te wachten bij groen voor hun tot de laatste 25 trekkers gepasseerd zijn denk je wel eens minder leuke woorden.
Maar ook zeker hulde voor de loonwerkers die met 1, 3 of zelfs 6 voertuigen mee reden met de akties.
Toch het loonwerk maar iets selectiever aanbesteden in het vervolg...
KlaasM
@Fendt926Driver inderdaad viel mij ook op dat er best wel wat Loonbedrijven waren maar ook best wat afwezig. En bij ons reed er ook een bixauto mee van Van Benthem uit Vollenhove.
+1
arjanvw
@KlaasM was het dan verplicht dat alle loonwerkers mee moesten doen?
+4
Fendt926Driver
Quote Reactie van @arjanvw:
was het dan verplicht dat alle loonwerkers mee moesten doen?

Tuurlijk niet.
En de veevoer bedrijven ook niet.
En de klauwbekappers niet
En de vertegenwoordigers van mechanisatie bedrijven niet.
Maar ze waren er wel...
En bij halvering van de boeren droogt hun veehouderij werk ook half op.

Mijn veevoer leverancier was er wel.
Oftewel een chauffeur met bulkwagen en 2 vertegenwoordigers.
Heb de baas gisteren wel even bedankt voor zijn solidariteit.

En natuurlijk kan niet iedereen altijd tijd hebben of maken.
Maar heel veel zijn er altijd.
Sommige af en toe
Anderen pas na lang aandringen...

(klik om te vergroten)

(klik om te vergroten)

Strak voor het provincie huis

(klik om te vergroten)

+1
case 745 xl
@Fendt926Driver valt me hier iedere keer op de loonwerkers die veel voor de overheid werken gaan niet mee demonstreren.
Baltus_steyr
@Fendt926Driver levert booijink bij jou de brokken?
Fendt926Driver
@Baltus_steyr yup.
Al ruim 25 jaar.
Eerst via velthof borne.
Toen velthof stopte kwamen de brokken rechtstreeks van booyink
+1
nhrijder
@Fendt926Driver sommige loonwerkers waren ook druk in het gras maar zijn hier in de buurt ook wel altijd de zelfde die niet mee gaan ook wel als ze tijd zat hebben.
Ben blij dat "mijn" loonwerker nog met elke actie mee is gegaan al was het deze keer maar met alleen een vrachtwagen en tank oplegger
+1
Jotke
@Fendt926Driver

Hier stond onderweg naar het verzamelpunt een groep van toch zeker 4 motoragenten bij een clubje trekkers die op ons stonden te wachten, vervolgens de eerste kilometers nergens te bekennen. Later op de route, zowel voor als na aankomst bij verzamelpunt werden rotondes en zijwegen omstebeurt en soms samen door politie en boeren/loonwerkers afgesloten zodat de groep in een keer door kon omdat er anders toch telkens automobilisten waren die zich er tussen wrongen.

Hier deze keer niemand problemen gehad met politie zover ik zag. Allemaal vriendelijk en begripvol.

Alleen de verkeersregelaars bij het provinciehuis wilden ene moment zus, andere weer zo.

Loonwerkers waren er hier best wel wat bij. Ook mesttransporteurs met toch zeker wel een vrachtwagen of 5 - 6 van verschillende bedrijven en voerleveranciers waarvan vertegenwoordigers met auto of bus en 1 vrachtwagen er waren. Ook meerdere Lmb's uit zowel eigen als buurprovincie waren aanwezig. Opkomt was boven verwachting! Vond ook Mark.
+2
Claas Holland
@Fendt926Driver de rova begelijders in zwolle maakte er een potje van, samen met verkeersregelaars. vlakbij het ziekenhuis lieten ze de groep die bij lichtmis vertrok splitsen, een aantal loonwerkers en boeren hebben de boel vast gezet zo dat de groep weer bij 1 kwam. de groep uit buurt van westerhaar, werd door heel zwolle geleid. die kwamen in eens van de andere kant zwolle binnen.
+2
Baltus_steyr
Tja soms moet je het hef zelf maar in handen nemen he!! Ik werd gisteren ook nog even stil gehouden door een politie/me busje. wij kwamen van Zwolle af en gingen door wijhe door naar Raalte. Politie/ Me dacht dat wij met de Voll Gass groep door gingen naar de Jumbo in Raalte en werden in de gaten gehouden haha!!

TractorFan kan jouw hulp goed gebruiken

Op TractorFan helpen gebruikers elkaar met het oplossen van technische vragen met betrekking tot Deutz-Fahr. Ook staan er nu al 353 foto's van de Deutz-Fahr Agrotron 105. Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste reactie naar boven borrelt.. Met jouw kennis en inzicht kunnen we ook deze site nét dat beetje beter maken. Help je mee? Maak dan ook een (gratis) account aan!

REACTIES
3
PUNTEN
16
WEERGAVES
13
MEER FOTO'S
MEER INFORMATIE