Massey Ferguson Meerdere van Marcsteffens6265

Massey Ferguson Meerdere

Marcsteffens6265
Foto van een Massey Ferguson Meerdere die staan te wachten op zondag om dan eindelijk (zoals het nu lijkt) te kunnen beginnen met de 1e snee, nu nog met deze trekker tussen de maaiers hopelijk is met de volgende snee de fronthef binnen en ook opgebouwd.

Reacties

+1
Mooie trekkers.
+1
Johny power
Deze trekker is ook mooi tog?
+1
Marcsteffens6265
@Johny power zeker mooie trekker. Jammer genoeg mag deze ook niet blijven staan.
Emmink
Denk dat wij zaterdag maar eens bekijken hoe de planning erbij staat achterin de week. Heb m al wel op woensdag gezet afgelopen dinsdag maar door de regen van afgelopen dagen eerst maar is bekijken of dr nog wat water wegzakt... t sopt erover als je er doorheen loopt
Marcsteffens6265
@Emmink wij hopen daarom ook dat het vandaag en morgen genoeg droogt, het mooie weer komt wel daar ben ik niet zo bang voor. En anders moeten we maar pakken wat we pakken kunnen.
+1
Emmink
@Marcsteffens6265 ja idd, hier ging gisteravond toch nog de kogel door de kerk. Vandaag dik 15ha gemaaid
Marcsteffens6265
@Emmink wij hebben vandaag ook de eerste 20 hectare gemaaid morgen de andere 20 hectare maaien.

TractorFan kan jouw hulp goed gebruiken

Op TractorFan helpen gebruikers elkaar met het oplossen van technische vragen met betrekking tot Massey Ferguson. Ook staan er nu al 3108 foto's van de Massey Ferguson Meerdere. Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste reactie naar boven borrelt.. Met jouw kennis en inzicht kunnen we ook deze site nét dat beetje beter maken. Help je mee? Maak dan ook een (gratis) account aan!

REACTIES
3
PUNTEN
11
WEERGAVES
14
MEER FOTO'S
MEER INFORMATIE