Avr GeForce van valmet6400power

Avr GeForce

valmet6400power
Foto van een Avr GeForce. Tweejarig graszaad land wat daarna ingezaaid is met groenbemesting frezen voor de aardappels.

Reacties

Ritchie
Dat zal wel lekker mals zijn zo.

Doe je dit voor je het poten uit?
valmet6400power
@Ritchie
Ja, hebben een struik frontfrees maar die kreeg het op tarweland ook niet netjes genoeg naar ons zin. Dus nu voor het eerst in 10? Jaar doen we weer apart land klaar maken en planten.

De 8550 moet er aardig aan trekken hier met 2 km/u. Valt wel prachtig!
MaxxuM4ever
En bevallen de 6 haken? Wij zijn al aan onze 2e avr na 40 jaar struik. Bevalt super.
We begonnen dit seizoen met het snelle tandwiel erin maar daar was de grond te mooi voor, de CVX130 kon dat niet trekken. Nu weer het standaard as toerental en gaat het super.
Dit een huur machine of gekocht?
valmet6400power
@MaxxuM4ever
Bevalt best! Daarom hebben we de frontfrees ook afgekoppeld en deze omgebouwd naar vollevelds en achter de 8550 gehangen. Wij hebben hem vorig jaar gekocht toen heeft hij achter de 6400 gehangen tijdens het aardappelland klaarmaken!

TractorFan kan jouw hulp goed gebruiken

Op TractorFan helpen gebruikers elkaar met het oplossen van technische vragen met betrekking tot Avr. Ook staan er nu al 6 foto's van de Avr GeForce. Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste reactie naar boven borrelt.. Met jouw kennis en inzicht kunnen we ook deze site nét dat beetje beter maken. Help je mee? Maak dan ook een (gratis) account aan!

REACTIES
2
PUNTEN
8
WEERGAVES
551
MEER FOTO'S
MEER INFORMATIE