Fendt 820 van huub

Fendt 820

huub
Kijk, daar heb je Loon- en Landbouwmechanisatiebedrijf Westerveld (Breedenbroek) × met een Fendt 820. Gisteren twee vrachtjes kunstmest gehaald in Zutphen.

Reacties

fendt308-driver
Knappe combi, waarmee verwerk je de kunstmest?
huub
Een spaakwielbemester. tractorfan.nl/picture/1352757/
fendt308-driver
@huub knappe combi, welke vloeistof prikken jullie?
Is eigen transport financieel interresant of vooral makkelijk met plannen?
+1
huub
@fendt308-driver loonbedrijfwesterveld.nl/kunstmest/

Van de week reed ik op de terugweg langs de prikker, bij de eerste vracht het restant aan de zaak in de silo, tweede vracht de tank bij de boer neergezet zodat de prikker het zelf kan halen, dat kan een externe transporteur niet.
fendt308-driver
@huub nee dat is een groot voordeel van zelf doen. En je weet precies hoe de planning gaat lopen
wilbertkw
Is van jullie uit ook nog wel een geslakker om daar te komen volgens mij. 3 ritjes op een dag van 8 uur is waarschijnlijk ook niet haalbaar?
huub
@wilbertkw uur en een kwartier rijden. Vol terug doe je er iets langer over. Wel goed te rijden. Bijna allemaal provincialeweg. Op de terugweg langs de spaakwielbemester om die bij te vullen en dan de rest aan de zaak in de silo. Dan ben je bijna vier uur verder voor één tank. Als er net iemand voor je is om te laden sta je daar zo twintig minuten op te wachten.
jesperb
Dat ritje heb ik ook wel eens gemaakt of plastic naar Zutphen brengen altijd mooi werk!!

TractorFan kan jouw hulp goed gebruiken

Op TractorFan helpen gebruikers elkaar met het oplossen van technische vragen met betrekking tot Fendt. Ook staan er nu al 7740 foto's van de Fendt 820. Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste reactie naar boven borrelt.. Met jouw kennis en inzicht kunnen we ook deze site nét dat beetje beter maken. Help je mee? Maak dan ook een (gratis) account aan!

REACTIES
4
PUNTEN
15
WEERGAVES
1.130
MEER FOTO'S
MEER INFORMATIE