Fendt 308 LSA van TeunFendt

Fendt 308 LSA

TeunFendt
Foto van een Fendt 308 LSA Het kostte effe wat tijd, maar dan is het dak ook weer helder wit!

Reacties

+1
TeunFendt
Flink verschil al zeg ik het zelf.

(klik om te vergroten)

+1
RJBrouwer
Hoe heb je dat precies gedaan dan? was laatst een vraag over hier op tf, hoe je dat het beste kon doen. Hoe heb jij het gedaan?
eicher4048driver
@RJBrouwer Volgens mij gewoon even met de warmwater hogedrukreiniger en schuimmiddel erover geweest.
TeunFendt
@eicher4048driver Gewoon een koudwater hogedrukspuit. Er dicht bij houden en rustig voort bewegen. Je ziet dichtbij wel wat afdrukken van hoe je met de spuitbeweegt maar daar valt wel mee te leven.
RJBrouwer
@TeunFendt dan is ie ook nog niet echt wit wit jah
TeunFendt
@RJBrouwer Wit zat. T blijft gewoon een werkpaard en geen showpaard.
RJBrouwer
@TeunFendt dat is maar net hoe je daar over denkt, ik hou van netheid, maar er zijn uiteraard ook mensen die daar anders over denken
TeunFendt
@RJBrouwer Zo op het eerste gezicht lijkt hij mooi wit alleen dichtbij zie je een paar zwarte puntjes. Wil je die eruit krijgen moet je gaan polijsten. Dat lukt niet met een hogedrukspuit.

(klik om te vergroten)

RJBrouwer
@TeunFendt nee dat klopt..

TractorFan kan jouw hulp goed gebruiken

Op TractorFan helpen gebruikers elkaar met het oplossen van technische vragen met betrekking tot Fendt. Ook staan er nu al 1801 foto's van de Fendt 308 LSA. Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste reactie naar boven borrelt.. Met jouw kennis en inzicht kunnen we ook deze site nét dat beetje beter maken. Help je mee? Maak dan ook een (gratis) account aan!

REACTIES
2
PUNTEN
18
WEERGAVES
17
MEER FOTO'S
MEER INFORMATIE